2777
2789
عنوان

به نظرتون پونزده سال اختلاف سنی خیلی زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر سابقم ۱۱سال دوماهالان ۴۰ ساله هستناون زندگی:درکنارش ۲۰تا۲۵سال کمتر میخوردمحالا اون موقع ۳۲ سالم ...

۴۰ساله هستم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

نه به کسی ربطی نداره 

اگر زیر ۳۰ ازدواج کردی یکم زیاده ولی ۳۰ ب بعد با ۴۵ خیلی فرقی نداره منم مث توام راضیم اصلا تو کتم نمیره با بچه مچه ها ازدواج میکردم یا رفاه الانمو نداشتم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

زیاد ک هست 

ولی شما دیگه ازدواج کردی چ میشه کرد ؟؟؟میشه زمان رو ب عقب برگردوند؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

زیاده ولی خب مهم نیست مهم اون عشقی هست که بینتون هست مردم زیاد حرف بیخود میزننمادر و پدر منم 10 سال ...

منو شوهرمم ۹سال فاصله سنی داریم ولی زیاد از ظاهرمون معلوم نیست،مامانت حتما خیلی بی بی فیس هستن

عزیزم شما مهمی،شما باید بپذیری و راضی باشی،اگر راضی هستی و مشکلی ندارید ،اصلا مهم نیست

اگر خدای نکرده ناراضی هستی،بازم به کسی ربطی نداره،زندگی شخصی شماست

به حرف مفت دیگران توجه نکن،مردم همیشه یه سوژه پیدا میکنن که راجع بهش حرف بزنن،بشنو و ردشو،

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نه به کسی ربطی نداره اگر زیر ۳۰ ازدواج کردی یکم زیاده ولی ۳۰ ب بعد با ۴۵ خیلی فرقی نداره منم مث توام ...

من و نامزدم ۲۰ ، ۳۵ ایم تازه اون میگه اختلاف باید ۲۰ سال باشه حیف ک دیگه عاشق تو شدم😐

✔ معلم دینی مون هر جایی که هستی ....👌😂

حتی توی اروپا و امریکا هم این ازدواج ها مورد قضاوت قرار میگیره

حالا ما ک سهله

اگر بخاطر پول ازدواج نکردی پس واقعا ی تخته ات کمه.

وگرنه مردی ک ۱۵ سال بزرگتره هیچ جذابیتی نداره

ما ۱۰ سال و چند ماه فاصله سن داریم و راضی هم هستم...برای منی که اختلاف سن زیر ۱۰ سال رد شده هست نه ۱۵ سال به نظرم زیاد نیست...مهم شخصیت دو طرف هست...اونا اینو میگن منم کسی که با شوهرش ۲ سال فاصله ی سنی داره از نظرم خوب نیست بلاخره هر کسی نظری داره همه که نباید مثل هم فکر کنن.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!