2777
2789
عنوان

به نظرتون پونزده سال اختلاف سنی خیلی زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 59 پست
من و نامزدم ۲۰ ، ۳۵ ایم تازه اون میگه اختلاف باید ۲۰ سال باشه حیف ک دیگه عاشق تو شدم😐

ن دیگه ۲۰ سالم زیاده🤣🤣

ولی درکت میکنم چین این پسر بچه مچه ها مرد باید عاقل باشه و ب رفاه مالی رسیده باشه اعصابا نمیکشه از صفر شروع کنی با پسر بچه قدرنشناسم باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از ده سال بیا و تاپیک بزن.تا ببینم نظرت چیه

بازم نیش و کنایه بازم زخم زبون اصلا انسان جماعت بلد نیست تو شرایط فرد مقابلشو درک کنه و حرف مثبت بزنه همش منفی همش تاکسیکی تا کجا؟!بس کنید بابا طرف ازدواج کرده الان که چی میفرمایی بره طلاق بگیره 

+اشاره به اسی ،اسی جون تو خودت با عشق همسرتو قبول کردی بخوای حرف مردم و بشنوی مردم خیلی حرف مفت میزن اصلا یسری فقط همینو بلدن تو خرررر چقدر هم ایده الیسم باشی باز یچی دارن برای گفتن درضمن اصلا وقتی اخلاق همسرت خوب باشه ظاهر چه بخوای نخوای بلاخره پیر میشه مهم اخلاقه و عشق

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بعضی دو سال اختلاف سنی دارن اما یک سال هم نمیتونن تحمل کنند همدیگر و طلاق میگیرن یکی با ۲۰سال اختلاف سنی خوشبخت عالم هست و با هم پیر میشن و سی چهل سال زندگی میکنند و بچه دار میشن ربطی به سن نداره 

ن دیگه ۲۰ سالم زیاده🤣🤣ولی درکت میکنم چین این پسر بچه مچه ها مرد باید عاقل باشه و ب رفاه مالی رسیده ...

حالا این خانم ک ۲۰سالشه و شوهرش ۳۵سالشه و میگه ۲۰سال باید تفاوت سنی باشه و حیف عاشق تو شدم با ۳۵سال سن عاقله بنظرت؟ ؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اوکید باهم؟

وقتی جمله دوم رو خوندم 😶

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حالا این خانم ک ۲۰سالشه و شوهرش ۳۵سالشه و میگه ۲۰سال باید تفاوت سنی باشه و حیف عاشق تو شدم با ۳۵سال ...

سن خودش کمه ولی دیگه اکیه ما چی بگیم من خودم ۳۰ بودم شوهرم ۴۵ ظاهرشم خوب مونده اصلا بش نمیومد ولی شاید سنم زیر ۳۰ بود قبول نمیکردم ۲۰ تا ۳۰ خیلی مسیرارو رفتم 

الان خب تو بعضی شهرستانا دختر ۲۰ ساله هم فرصت ازدواج زیادی نداره نمیشه همرو ب یه چوب روند

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

احسنت ب شما منم همین طرز فکرو دارم

بزن قدش🙏

اسی نظر خودت چیه؟ میشه نظر خودتو بگی؟

من دوسش دارم اونم دوسم داره جونمون واسه هم‌میدیم ولی مگه اطرافیان میزارن 

یه دورهمی بود دیروز خواهرش میگه چجوری روت  میشه با خودت ببریش بگی زنمه فک‌میکنن بچه بازی😔

من هیچ شوهرم خیلی اذیت میکنن