2777
2789

فامیلای نزدیک و درجه۱با فامیلای دورم باهم گروه زدن برا مواقعی که هماهنگ کنن برن گردش.منم عضو کردن.قراره فردا برن گردش منم میخواستم برم.صبح پاشدم میبینم نوشته شما از گروه حذف شدید.حالا بنظر شما علتش چیه؟اول اینکه من باردارم بنظرتون نخواستن منو ببرن چون باردارم و ممکنه برام اتفاقی پیش بیاد؟یا اینکه شوهر من قبلا از یکی از فامیلای دورم خواستگاری کرده اونم قراره بیاد و تو گروهه،از اینکه با شوهرم ازدواج نکرده پشیمونه چون طلاق گرفته و تو زندگیش شکست خورده.بنظرتون اون دختره گفته منو از گروه حذف کنن؟که من نرم گردش ؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خودم واقعا گیجم،نمیدونم چیکار کنم.سعی میکنم خوشبین باشم و بگم حتما سوء تفاهم پیش اومده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اتفاقی دست ادم می خوره..یه پیام بده خودت علتشو بپرس..یا بخواه که ادت کنن اگه نکردن علتو بپرس

پرسیدم ازش.هنوز آنلاین نشده جواب بده

به نظرم واقعا بی فرهنگیشون نشون دادن یعنی چی اوردن بعد حذف کردن 

دلیلش هرچی باشه مهم نیست 

مهم نی نی که تو شکمتون خوشحال باش و به این چیزا فکر نکن شب با شوهرت برو بیرون یه هوایی تازه کن 

شاید کلا دعوا شده همه را حذف کردن

نه حتی یک درصد ربط به اون خانم نداره 

اما درکل اینجور گروه ها خوب نیست تهش حرف درمیاد و اعصاب خوردی....

اما سعی کن زیاد جاهایی اون خانم هست نرین ....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

همیشه ته گروه های فامیلی دلخوری و قهر هست .خودتو ناراحت نکن عزیزم شاید حواسشون نبوده

آره خودمم سعی میکنم مثبت فکر کنم

شاید کلا دعوا شده همه را حذف کردننه حتی یک درصد ربط به اون خانم نداره اما درکل اینجور گروه ها خوب نی ...

آخه اون خانومه حساسه،همش اصرار داره به همه بفهمونه شوهر من خواستگارش بوده.منم برام مهم نیست گفتم چرا از گردشم به خاطر اون بزنم؟

به نظرم واقعا بی فرهنگیشون نشون دادن یعنی چی اوردن بعد حذف کردن دلیلش هرچی باشه مهم نیست مهم نی نی ک ...

آره،اگه عمدی حذف کرده باشن واقعا ناراحت میشم😔