2777
2789

مامان بابام پارسال یه مبلغ پول پس انداز کردن تو بانک که به پیشنهاد شوهرم با اون یه وسیله خریدن که همه کاراشو شوهرم می‌کنه و درآمدش به خانوادم میرسه 

مامانم گفت چون همه کاراشو شوهرت می‌کنه و یه سهمی هم باید به اون بدیم درست نیست اون خسته بشه ولی همه درآمد رو ما بگیریم ،امسال نود میلیون درآمدش میشه که پنجاه تومنش برای ما ، بقیش هر چی شد برای شما با این پول برین یه مسافرت خوب چون ماه عسل نرفتین برین خوشبگذرونین

خلاصه شوهرم امروز اومد گف با اون چهل تومنی که قراره خانوادم به عنوان سهمش بهش بدن ، برام طلا بخره تا سرمایه بشه برای ایندمون ، یا چون میخواد زمین بخره خونه بسازه اگر پول کم آورد چهل تومن رو بذاره برای خرید زمین  

که من و مامانم امشب نشسته بودیم حرف می‌زدیم از دهنم در رف گفتم اون پولو یا میخوایم رو پول زمین بذاریم یا طلا بخریم که مامانم گفت بابا به این هدف داره نصف پولو میده تا شما که هنوز مسافرت نرفتین دو تایی ، برین مسافرت و خوشبگذرونین، منم گفتم ماشین نداریم مسافرت سخته باشه بعدا ، که گفت پس طلا بخر ، نذار اون پولو بذاره رو خرید زمین منم هیچی نگفتم 

،از یه طرف فکر میکنم زمین بخریم خونه بسازیم صد در صد خیلی مهم تره ، اما چون خونه به پا داماده و جهاز به پای عروسی درست نیست اون پولو رو زمین بذاره مگه شوهرم به جهاز خریدنم کمک کرد

از یه طرف میگم خب اون پول سهم شوهرمه ، خانوادم نباید نظر بدن درست نیست 

بنظرتون چیکارش کنیم پولو که خانوادم هم ناراحت نشن

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا بخر

شوهرم اول گفت طلا بخر

بعد گفت اگه خرید زمین پول کم آوردم رو اون میذارم 

حالا چطوری شوهرمو قانع کنم طلا بگیریم و رو پول زمین نذاره

میشع بگین چکاری دارین ک سود میبرین

خانوادم هفتاد تومن پس انداز داشتن 

باهاش یه ابزار کشاورزی خریدیم که شوهرم همه کاراشو می‌کنه و سود میکنن

خانوادم هفتاد تومن پس انداز داشتن باهاش یه ابزار کشاورزی خریدیم که شوهرم همه کاراشو می‌کنه و سود میک ...

دوستم میخاد با ۱۰۰تومن کار راه بندازع ولی نمیدونست چکاری اگع امکانش هست بگین من ب اون بگم‌ چون از شوهرش جدا شده تنهاس 

کجایین که با ۴۰ تومن فکر خرید زمین و ساخت خونه هستین.؟

نگفتم با چهل تومن خونه بسازیم و زمین بخریم

گفتم پول زمین کم داره روی اون بذاره 

مثلا زمین ۲۵۰ میلیون اون داره ۲۱۰ میلیون 

متوجه شدین؟

با پس اندازتون و این پول ماشین بخر که هم سرمایه هست ب وقتش میشه فروخت و نقدش کرد هم با همون ماشین مس ...

ماشین خیلی وقته ثبت نام کردیم منتظریم تحویل بدن

دوستم میخاد با ۱۰۰تومن کار راه بندازع ولی نمیدونست چکاری اگع امکانش هست بگین من ب اون بگم‌ چون از شو ...

کشاورزی فقط مخصوص شماله اگه شمال نیستین نمیشه

و اینکه دستگاه نشا هستش 

ما هفتاد تومن خریدیم و درآمد زیادی داره اما خیلییی خستگی داره

یه دستگاهیه که تو زمین کشاورزی باید نگهش داشته باشی مثل ماشین با پای پیاده تو کل زمین دورش بدی ، بیش از حد خستگی داره

انشالله بسلامتی و دلخوشی فعلا بده طلا یا سکه بوقتش اگه نیاز شد استفاده کن

مشکل اینه همسرم میگه اگه پول زمین کم داشتیم طلا نخریم روی اون پول بذاریمش و زمینو بگیریم

چطوری قانعش کنم که طلا بخره اخه