2777
2789
عنوان

خانوادم چهل میلیون میخوان به من و شوهرم بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 27 پست
انشالله بسلامتی و دلخوشی فعلا بده طلا یا سکه بوقتش اگه نیاز شد استفاده کن

مشکل اینه همسرم میگه اگه پول زمین کم داشتیم طلا نخریم روی اون پول بذاریمش و زمینو بگیریم

چطوری قانعش کنم که طلا بخره اخه

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
کشاورزی فقط مخصوص شماله اگه شمال نیستین نمیشهو اینکه دستگاه نشا هستش ما هفتاد تومن خریدیم و درآمد زی ...

فهمیدم کدوم را میگی 

واقعا پولش حق شوهرت هست نوش جونش حق دخالت ندارن 

چون داره راه میره و نشا میزاره 

وقتش و انرژیش را صرفش کرده 

حقوق شوهرت هست چون مثل یه کارگر داره با دستگاه خانواده ات کار میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدم کدوم را میگی واقعا پولش حق شوهرت هست نوش جونش حق دخالت ندارن چون داره راه میره و نشا میزاره و ...

آره ولی خانوادم میگه چون مسافرت نرفتین مسافرت برین خرجش کنین ، و قانعشون کردم و گفتم تا ماشین نداریم نمیریم مسافرت 

گفت پس طلا بخر رو زمین نذار بذاره اون پولو

اما شوهرم میگف اگه پول زمین کم بود رو زمین بذارم

چطوری قانعش کنم طلا بخریم اخه

اگر زمینت به این زودی نمیخواین بخرین حتی سه ماه یا شش. ماه دیگه طلا بگیرین که ارزش پول حفظ بشه

نه زمینو سریع می‌خوان بگیرن

ولی حس میکنم اگه رو زمین بذاره واسه خانوادم ناراحتی پیش میاد در حالی واقعا نباید دخالت کنن

مشکل اینه همسرم میگه اگه پول زمین کم داشتیم طلا نخریم روی اون پول بذاریمش و زمینو بگیریمچطوری قانعش ...

بگوپول ارزش ریالیش کم میسه بیا فعلا طلا بدون اجرت بگیریم بوقتش سرمایه مون که جور شد اگه کم داشتی می‌فروشیم اینطوری ارزش و سودش بیشتر از نقدینگی هست 

منم بابام ۴سال پیش ۳۰۰ملیون بهم داد،۱۳ملیون دادیم زمین خونه،۱۵۰ملیون برادر شوهرم بالا کشید بقیش گذاشتم رو رهن خونه،کاش همش داده بودم طلا آب شده ،اگه زمینی بخری ضرر نکردی،طلا هم بخری همین طور وقتی که همسرت صادقانه به خانواده کمک کرده

منم بابام ۴سال پیش ۳۰۰ملیون بهم داد،۱۳ملیون دادیم زمین خونه،۱۵۰ملیون برادر شوهرم بالا کشید بقیش گذاش ...

چه برادرشوهر داغونی

میدونی چیه من واسم خرید طلا و زمین فرقی نداره

با اینکه اون پول حق و سهم شوهرمه اما حس میکنم خانوادم از اینکه اون پولو رو زمین بذاریم ناراحت میشن 

چون زمین و خونه به پای داماده کاملا

چه برادرشوهر داغونیمیدونی چیه من واسم خرید طلا و زمین فرقی ندارهبا اینکه اون پول حق و سهم شوهرمه اما ...

درسته خانواده مهمه،اگه این پول رو میدن در این که چطور خرج کنید نباید دخالت کنن،اگه همسرت ناراحت بشه حق داره،دیگه پولی هست که به خاطرش زحمت زیادی کشیده با مشورت همسرت خرج کن به نفع زندگیتون

نه زمینو سریع می‌خوان بگیرنولی حس میکنم اگه رو زمین بذاره واسه خانوادم ناراحتی پیش میاد در حالی واقع ...

خب دیگه پس تصمیم با خودتوت همسرت هم زحمت کشیده 

و در مورد درامد و خرج کرذنش که خانواده ت نمیتونن نظر بدن

نظر خودتون چیع؟

ایشاالله با درامدهای بعدی مسافرت برید

درسته که اون پول رو خانواده تو میدن اما در ازای کاری که شوهرت کرده بهش پول میدن همین جوری هدیه که به تو نمیدن شوهرت زحمت کشیده و اون پول حقشه اگه برا غریبه هم کار میکرد باید بهش پول میدادن