2777
2789
جانم عزیزم ببخشید سوالا زیادن

خاهش میکنم❤️🥲

میگم من شاغل میشم ؟ شغلم خوبه؟ ازدواجم چه زمانیه؟ با چطور ادمی؟ از ویژگی هاشم تونستی بگو درسمو ادامه میدم؟🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

حس میکنم 🙂

حست چقد درسته

اعصابم خورده شوهرم وسایلمو نمیاره میگه نیست، من نمیدونم کی وسایلمو برداشته ولی لوازم ارایش دارم

کی برداشته وسایلمو؟ من چجوری تو خونه ای که در و پیکر نداره که وسیله گم میشه برم؟

سه ماهه قهریم اونم سر کارای خودش

به هم برمیکردیم؟ حسش بهم چیه؟ حس خانوادش چیه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس قاسم نبست به من چیه دوسم داره؟ دلیل اینکه نمیاد سمتم چیه ؟ فکر می‌کنه من دوسش ندارم؟

دوستون داره ها اما نه عمیق به نظر میرسه فکر می‌کنه با خودش شاید کسی با شرایط بهتر گیرش بیاد اما می‌دونه شما دوسش دارین ولی احساس میکنم شاید سمتتون بیاد تا چند مدت دیگه..

جانم عزیزم ببخشید سوالا زیادن

عزیزم من و پارتنرم من ۲۰ سالمه اون ۱۹ باهم مجازی اشنا شدیم بنظرت بهم علاقه داره؟ و اینکه خیلی ببخشیدا چرا حرفای مثبت هیجده بدش میاد کلا؟ ب من حسی نداره یا کلا مریضه؟

دوستون داره ها اما نه عمیق به نظر میرسه فکر می‌کنه با خودش شاید کسی با شرایط بهتر گیرش بیاد اما می‌د ...

مامانم حالش خوب میشه؟

ایشون که باهاش دوستم بهم میرسیم ؟ دوستم داره ؟ چجور ادمیه؟

خاهش میکنم❤️🥲میگم من شاغل میشم ؟ شغلم خوبه؟ ازدواجم چه زمانیه؟ با چطور ادمی؟ از ویژگی هاشم تونستی ب ...

شغلتون حسم میگه بسیار هنرمندانه و محترمه و درآمد زیادی توش به دست میارین (استعداد دارین)ازدواجتون یک سال دیگه حسم میگه با یه آدم شوخ و پر انرژی و احتمال زیاد بسیاری از ویژگی های شبیه خودتون هست و درستون هم ادامه میدین در کل حسم میگه آدم موفق هستین و خواهید بود و الگویی برای اطرافیان میشین 

هییی دلم میخواد بشینم گریه کنم با این وضع زندگیم،دیگه اعصاب و روان نمونده برام

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
حست چقد درستهاعصابم خورده شوهرم وسایلمو نمیاره میگه نیست، من نمیدونم کی وسایلمو برداشته ولی لوازم ار ...

مامانش زیاد حسس نداره درسته؟؟ یا خواهرش؟

والا تاحالا واسه هرکسی گفتم بیشرشون. تگم کردن تو بقیه تاپیکا..

شاید میخاد کاری کنه ک تو برگردی.. برا همین میگه نیس

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱