2777
2789
حسم میگه 8 ماه دیگه تا یک سال

عزیزم من ۱۵ ساله ازدواج کردم

فقط خواستم به اون ساده ها که دورت جمع شدن بفهمونم که اونا رو گیر اوردی 

از خدا بترس هرکدوم از اون حرفات دروغی بیش نیست

شاید یه نفر با حرفات بره سرنوشت خودشو عوض کنه

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۵ ساله ازدواج کردمفقط خواستم به اون ساده ها که دورت جمع شدن بفهمونم که اونا رو گیر اوردی ا ...

عزیزدلم من همون اول گفتم فقط از روی احساس میگم و باید به خدا توکل کنین من از آینده خبر ندارم حرفاتون هم درسته واقعا اشتباه کردم همچین تاپیکی زدم واقعا نمیدونستم که با این کار چه ضربه ای به اخرتم میزنم ببخشید واقعا دیگه جواب نمی‌دم عذر خواهی می‌کنم واقعا نمیدونستم کار اشتباهی ممنون ازتون🙏🙏🌹 حلال کنید تو را خدا

بعد از ازدواج عشقتون بیشتر میشه

میشه لطفا به منم جواب بدین؟❤️ 

خواستگارم خیلی اصرار داشتن زودتر بیان خونمون همو ببینیم ما شرایطمون جور نبود قرار بود خبر بدیم اینا هم هر روز زنگ میزدن، وقتی ما زنگ زدیم که فلان روز بیاین گفتن فلانی مسافرته هروقت اومد هماهنگ میکنیم میایم

الان یک هفته شدن زنگ نزدن

مشکلی پیش اومده؟ زنگ نمی‌زنن؟ 

❤️‍🩹

عزیزدلم من همون اول گفتم فقط از روی احساس میگم و باید به خدا توکل کنین من از آینده خبر ندارم حرفاتون ...

افرین عزیزم

واقعا بعضیا با حرفای شما سرنوشتشونو با دستای خودشون عوض میکنن افرین که به فکر اون دنیات هستی و دیگه از این کارا نکن دوستت دارم دوست خوبم

ممنونم از شما که گفتید واقعا راست میگید فقط چجوری باید تاپیکو قفل کنم

ماهی_تنگ_طلا
تعداد پست: 6032

بزن رو پروفایلت بعد نی نی سایت من تاپیک هایی که ایجاد کردم باز کن جلوی تاپیکت نوشته قفل کردن بزن روش