2777
2789
عنوان

گدازاده🤮

393 بازدید | 46 پست

بشوهرم رفت بیرون بهش گفتم پوشک برای بچه بخر زد به داد و هوار که این بچه رو پوشک میکنی فلانی بچشو با پارچه میبنده تو بیعرضه ای گفتم مگه هرکی هر گهی خورد منم باید بخورم مگه عهد بوقه بچه ی سال و نیمه رو پارچه ببندم 

شعور نداره فقط گو میخوره

غلط کردی یچه خواستی🤬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگو بزار حرفاش بزنه خودشو خالی کنه دم رفتن بگو پوشک یادت نره

یکم فشار اقتصادی زیاد شده مردا سختشونه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بگو باشه پس پارچه بخر و بیار!  سر راهت هم هیزم جمع کن از این به بعد با هیزم غذا بپزم پول گاز برامون نیاد  ببین یه غار هم می تونی پیدا کنیم تا اثاثیه رو ببریم اونجا پول کرایه خونه ندیم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

مادرشوهرم ی بار این حرفو زد 

گفتم این چه حرفیه میزنی کی دیگه الان کهنه میکنه بچه رو 

چون همیشه حرفشو تایید میکردم و کل کل نمیکردم 

لال شد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تقصیر خود بی پدرشه نمیتونه ادم باشه مث سگ میپره بهماون فلانی شاید بخواد بیزنسی بشه منم باید بشم؟

مطمئنم پول داره شوهرت 

چون مردای بی پول دیدم چقدر دست و دلباز ترن تا پولدارا

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس