2777
2789
نامزدی دارم امسال ؟اگه دارم چه فصلی هستکلا حست رو نسبت به ازدواجم بگو

فکر نمیکنم امسال نامزدی داشته باشین حسم نسبت به ازدواجتون اینه که دو سال دیگه یه آدم بسیار مناسب و خوش اخلاق آرام قسمتتون میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم امسال نامزدی داشته باشین حسم نسبت به ازدواجتون اینه که دو سال دیگه یه آدم بسیار مناسب و خ ...

یعنی چند سالی؟

میتونی فصل تولدم رو بگی؟

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

کی خونه میخرم داستان اینکه دولت خونه میده یا شوهرم وام گیر میاره میخره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

۲۲ م بهمن منو دید و کاملا آنالیز گرد منو و میخواست صحبت کنه اما بخاطر شلوغی نشد بنطرت ازم خوشش او ...

حسم میگه برای مدت کمی هست این رابطه اگر هم که شکل بگیره و دوامی نداره حسم میگه زیاد دلتون رو بهش گرم نکنید

عزیزم میشه جوابمو 

بدی خواستگارم بوده بیشتر از ۳۰ دفعه اومد پدرم مخالفت میکنه دوطرف هم دیگرو دوست داریم 

ازدواج دارم با محمد 

درکل ازدواجم کیه

کسی تو زندگیش هست یانه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

طرف مقابل من ۶ سال پیش رفت من هروز به یادش بودم بنظرت اونم منو فراموش کرده یا برمیگرده و اینکه من اد ...

حسم میگه شما رو فراموش نکرده اما نمخواد برگرده سمتتون و البته گاهی هم به یاد خاطره هاتون میفته و اینکه حسم میگه کسی از دور شما رو دوست داره که احتمالا در آینده به سمتتون میاد