2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی روز زن و تولدت هم کاری نکرد

ناله نکن و تاپیک نزن 

چه شوهر بیخیالی دارم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

حتما اونم هیچ کاری نمیکنه تو تولد شما 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

شاید اونم هیچکاری نکرده تو تولدای شما

اره امسال و پارسال به افق خیره بود 

البته همون روز شرایطش واقعا به هم ریخته بود 

اما بعدش میتونست تلافی کنه که نکرد

قبلا از خودگذشتگی میکردم ولی الان نه

تولد شوهر منم بود 

صبحش تبریک گفتم، ولی فعلا درگیر یه کاری،هستیم که اینقدر فکر و وقتمو مشغول کرده که بعدش،دیگه یادم رفت تولدشه

ساعت 9 شب که یادم افتاد یه کیک درست کردم با بچه ها خوردیم ولی همونم نگفتم برای تولدته   

کادو و اینا هم هیچی 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

خیلی هم خوب ععع آبان ماهی هست؟

بله 

میدونی خیلی مشکلی ندارم که براش کاری نکردم 

چون اونم چندساله که تولد من فقط یه تبریک میگه   

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بله میدونی خیلی مشکلی ندارم که براش کاری نکردم چون اونم چندساله که تولد من فقط یه تبریک میگه

منم مشکلی ندارم ولی خب بالا نوشتم ...

تو مرحله ای از زندگیم هستم  نیاز دارم بهم محبت بشه تا محبت کنم.

تبریک تولد دو طرفه هست اگه شوهرت نمیگه تو هم نگی اشکال نداره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪