2777
2789
عنوان

شوهرم دیروز شیش صبح رفت😭😭

498 بازدید | 36 پست

تااااا هشت شب یه زنگ نزد بهم که کجا هستم 

رفتم سرکار نرفتم 

چی خوردم 

شب هم دعوت بودیم خونه دوستش 

خودش مستقیم رفت اونجا 

بازم زنگ نزد خانوم میای نمیای ‌

من خودم برم نرم 

😭😭😭😭

قهرم نبودیم اخه 

حالم بهم میخوره از این همه بی غیرتی و بی مسئولیتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ نزدن مهم نیست ولی یعنی چی مهمون بودین به شما نکفته رفته😐

میگم بچه است که 

من خودم ماشین دارم تا هشت هم سرکارم 

از صبححح یه زنگ نزده داشته میرفته هم یه زنگ نزده اصن خانومم چه جوری میخواد بیاد 

سرکار نبود مادرش برده بود دکتر یه شهر دیگه

آهان. خب میگم این چیز خاصی نیس درگیر بوده و طبیعیه ؛ 

این غیرطبیعیه که تنهایی رفته مهمونی ! معلوم نیس چی فک کرده واسه خودش که تنهایی رفته مهمونی. 

بنظر میاد همسر شما هنوز حالت های مجردیش و حفظ کرده بهتره حتما با یک مشاور صحبت کنید

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

منم همسرم صبح که میره سرکار زنگ نمیزنه تا  ۲ظهر که میاد مگه من حالم خوب نبوده باشه یا کاری داشته باشه باهام

این عادیه

و خیلیم خاطرمو میخاد

ولی اینکه جایی دعوتین جدا از هم برین و نگه اصلا میای نمیای یا من رفتم یا نه

درست نیست

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

آهان. خب میگم این چیز خاصی نیس درگیر بوده و طبیعیه ؛ این غیرطبیعیه که تنهایی رفته مهمونی ! معلوم نیس ...

خیلی بچه و داغون 😭😭😭این چه انتخابی بود من کردم 

اونموقع فکر میکردم دیگه مث این نیست