2777
2789
عنوان

چرا حالم خوب نیست

46 بازدید | 5 پست

با اینکه خونه ماشین همسرخوب و خداروشکر دخترمو دارم بازم احساس میکنم حالم خوب نیست انگار یه چیزیم هست ، الان من چی کم دارم؟ بنظرم خیلی قدر نشناس و ناشکرم ، شکرخدا مشکل خانوادگی یا چیز دیگه هم نداریم ، همه چی خوبه، پس مشکل از کجاست؟ افسرده ام؟ همش گله و شکایت میکنم😔 خودمم نمیدونم ببخشید چه مرگمه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

داشتن ماشین و خونه تضمین کننده ی شادی در زندگی نیست

برای شادی در زندگی باید زندگی رو درک کرد خیلیا خونه و ماشین ندارن شادتر هستن خیلیا سیصد تا اپارتمان دارن ولی افسرده اند پس اینکه مغزت میره سمت این حرف که ما خونه داریم ماشین داریم پس چرا غمگینم یعنی شما درک درستی از زندگی نداری

افسردگی هم بی  دلیل بوجود نمیاد یک دلیل داره مثل همه بیماری ها

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

داشتن ماشین و خونه تضمین کننده ی شادی در زندگی نیستبرای شادی در زندگی باید زندگی رو درک کرد خیلیا خو ...

حرفت درسته ولی بیشتر مشکلات منشا اقتصادی دارن یا یه مشکلی هست که تو روحیه تاثیر میذاره ولی من هیچی، نمیدونم اون یه چیز چیه ، دنبال همون دلیلم ولی نمیدونم چیه ، منظورم این نبود همش مادیاته یا پوله کلا گفتم دلیلی نمیبینم واسه حال بد. ولی نمیدونم چیه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت درسته ولی بیشتر مشکلات منشا اقتصادی دارن یا یه مشکلی هست که تو روحیه تاثیر میذاره ولی من هیچی، ...

بازم ارتباطی نداره من میتونم مثال بزنم تو بدترین شرایط اقتصادی طرف خوشحاله مسافرت میره پیک نیک میره و ... ولی یکی تو اوج پولداری از خونه بیرون نمیره 

مشکل اقتصادی باعث افسردگی نمیشه دوست عزیزم منشا افسردگی چیز دیگست

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

بازم ارتباطی نداره من میتونم مثال بزنم تو بدترین شرایط اقتصادی طرف خوشحاله مسافرت میره پیک نیک میره ...

اره جمله اول موافقم ولی مشکل اقتصادی هم میتونه باعث افسردگی بشه حالا نه مستقیم ، غیر مستقیم ، اون دیگه به روحیه و اخلاقیات طرف بستگی داره ، یکی یه ماه پول نداشته باشه خرید نره افسرده میشه یکی هم داره بازم افسرده هست یکی هم نداره افسرده نیست کلا خیلی چیزا 

بازم ارتباطی نداره من میتونم مثال بزنم تو بدترین شرایط اقتصادی طرف خوشحاله مسافرت میره پیک نیک میره ...

بلاخره زمینه سازش هست