2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

21 بازدید | 1 پست

سلام دوستان عزیز 

من چند شب پیش خواب دیدم وارد یه صحن شدم مثل صحن امام رضا خیلی تو خواب گریه میکردم و میدویدم تو صحن دیدم یه مکانی درست کردن که یه صف طولانی خانم ایستاده بودن برای زیارت اما من از یه در دیگه داخل شدم و دیدم ۵ الی ۶ تا قبر کنار هم بودن من از قبر اول زیلرت میکردم و میبوسیدم و زاااار میزدم همینحوری که تو خواب سرم رو سنگ قبر بود صدای چندتا زن میشنیدم ک باهم حرف میزدن میگفتن اینا یه مریض سرطانی رو شفا دادن دوباره میگفتن یه نفر که مشکل داشته معحزه کردن منم همینحوری که تو خواب رو یکی از قبرها سرم گذاشته بودم و از ته دلم گریه میکردم باهاشون حرف میزدم و میگفتم فلان مشکل زندگیم همین که میخواستم بگم فلان مشکل حل کنید اما در اوج ناامیدی در  ادامه مشکلی که ب زبون میاوردم براشون میگفتم به این دلایل اصلا امکان نداره این حاجتم براورده شه متاسفانه بقیه خواب ندیدم و از خواب بیدار شدم 

چند شب بعد دوباره خواب دیدم که شب بود و یه ماشین کامیون دوتا تابوت داخلش بود ایستادن و گفتن ک این تابوتا شهید هستن تابوت هارو اوردن پایین و یه خانمه چنتا برگه اچار که نمیدونم چی نوشته بود و یه تکه پارچه سبز و پول بهم داد اما تو خواب نمیدونم پولا رو چکار کردم 

دوستان ب نظر شما تعبیر این خواب ها چیه؟؟؟

و اون حاجتم رو نخواستم ازشون که بگم این حاجتم رو حل کنید 

فقط براشون سر قبر از حاجتم گفتم و بهشون گفتم ک اصلا امکان نداره ب خاطر وجود این مشکلات این حاحتم براورده شه