بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوستم برای بچش تولد یه سالگی گرفت هزینه باغ و شام و دکور کیک و میوه و... کرد اما بچه دقیقا همون شب افتاده بود به گریه هیچکس نمیفهمید چشه اصلا خوش نگذشت هیچکس از تولد هیچی نفهمید بزارید بزرگتر بشه بعد که خودشم متوجه مناسبتش بشه
میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️
وای تروخدا نگیر من یکسالگی بچم انقدر گریه کرد انقدر گریه کرد که زهرمارم شد تولدش جز خستگی فراوون و خرج زیاد و خوش نگذشتن بهمون هیچی دیگه عایدم نشد
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
من شهر کوچیک زندگی میکنم همسایمون ک مستاجر بود تولد یک سالگی دخترشو چراغونی کرد خونه و دم در خونشو و دوتا اسپیکر بزرگ اورد و تمام فامیلارو دعوت گرفت تو حیاط خونه ی بزن و برقصی راه انداختن ک اونا تو حیاط میرقصیدن و پایکوبی میکردن من توی حیاط خونه خودمون زیر پام تکون میخورد
دیوار بدیوار بودیم و خونه ها ویلایی مادر بچه لباس پلنگی پوشید و رفت آرایشگاه