2777
2789
بچه هاآدم عصبانی بدون فکرفقط حرف میزنه..بخاطرنفرین سرزنشش نکنید.مطمعناخودش ناراحت میشه ازحرفاش.فقط گ ...

دقيقاً بنظرم يه تذكر كافي بود نه اينكه همه بريزن سرش بهتره يه ذره دردو دلشو گوش كنيم تا حالش بهتربشه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

نفرين نكن بگو خدا عوضشو بده 

والا منم چيزى نميگم ميترسم مثه اون خانمه كه طلا داده بود سوهرش بعد كتك كارى يه چيزى بگم عذاب وژدان بگيرم

زن و شوهردعوا كنن ابلهان باور كنن

به هر حال دعا ميكنم به ارامش برسي عزيزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز گذشت از صاحب پول خبری نشد نتونستم طاقت بیارم گفتم شاید مال یه بنده خدایی هست خبرنداره. شوهر ...

پس چرا پولوپس نمیدی پیرمردگناه داره شایدازناراحتی وفشارسکته کنه بمیره اونوقت بحز حروم خوارقاتل میشه ادم عزیزم حق داری عصبانی باشی بمیرم برات ازچیزی نترس پولوپس بده هداپشت پناهته

منم گفتم اشکالی نداره شماره حساب بدین بفرستم پولو. ولی پول تو کارت شوهرم بود بهش گفتم قبول نکرد بفر ...

دنبال خر مرده میگیرده شوهرت😕 پول مردمو بگو پس بده وگرنه میان به زور ازت میگیرن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
یه گزارشی از کاراش بده مام حکم صادرکنیم😐

دوگانه امضاء ت 😂😂

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
پس چرا پولوپس نمیدی پیرمردگناه داره شایدازناراحتی وفشارسکته کنه بمیره اونوقت بحز حروم خوارقاتل میشه ...

چطور پس بده😐پول تو حساب شوهرشه

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
ایشالا پول و خرج دعوا درمون خودش کنه😐 والا نفرینم داره  عن اقا

واي تو كه ديگه زدي به سيم آخر

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.