2777
2789
بهتر نیست باهاش صحبت کنی و از عواقب کارش بهش بگی،البته با ملایمت

البته آدمای سن بالا مخصوصا مردا نصیحت پذیر نیستن 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش بعداز ظهر دیدم به حساب بانکیم یک ملیون و چهارصد پول واریز شد اسمش اومد برام.

زنگ زدم به شوهره خیانت کارو لجنم گفتم حسابم پول واریز شده گفت من واریز کردم گفتم یه نفر بفرسته حالا بگو ببینم چقدر فرستاده منم بهش گفتم یک ملیون وچهارصد.

برگشت گفت سریع باهمراه بانکت بفرست به کارت خودم منم فرستادم.

بعداینکه فرستادم براش زنگ زد گفت پول رو کی ریخته به حسابت فکر کرد مثلا ازمن مچ گیری کرده.

گفتم مگه خودت نریختی گفت نه.

موندم پول از کجااومده.

بهش گفتم شاید اشتباهی اومده کسی قرار نبود به حسابم پول بریزه گفت پس اصلا پیگیری نکن ول کن مال هرکی بودشاید خورش بیاد پیدامون کنه

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

اه اه حالمون بد کردی بااین طرز حرف زدنت عین پیرزنا نفرین میکنی 

از کجا میدونی تصادف کنه میره سینه قبرستون ؟؟؟؟

ممکنه  خدایی نکرده قطع نخاع بشه یا نقص عضو اونجوری که بدتره