2777
2789

امروز امتحان داشتم بعد من از پنج صبح بیدار بودم برای امتحان میخوندم حالا واقعیتش اینه سر جلسه امتحان بچه ها بلند بلند شروع می کنند باهم حرف میزنند استادم جوونه شروع میکنه باهاشون حرف زدن اونم سر جلسه امتحان واقعیتش اینه شما هرچقدرم خونده باشی نیاز داری یه مقداری سکوت باشه سر جلسه امتحان تا بتونی فکر کنی اون وقت اینا از همون اول شروع میکنند باهم حرف میزنند حتی استادم باهاشون بگو بخند میکنه تا آخر امتحان یکی دوبار خیلی محترمانه ازشون خواهش کردم که سکوتو سر جلسه امتحان رعایت کنند به شوخی گرفتند یا اهمیت نداند من حتی به خود استاد گفتم سر جلسه خیلی صحبت میشه بعد اینا چون همکلاسیمن آدم از یه طرف میوفته تو رودوایسی بعد از یه طرف همیشه میگم چرا من فقط باید حرف بزنم بقیه هم یه چیزی بگن بعد میبینی اون دسته از دوستان که به قول خودشون ناراضی هستند هیچ حرف نمیزنند نسبت به این مسئله من الان توی امتحان یه سوالو به طور کامل ننوشتم سوالای دیگه هم نصفه موندن منی که از اول ترم میخونم ولی سر جلسه هیچ تمرکز ندارم بخای هم اعتراض کنی یه نفری نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو آخه دو سه بار بهشون گفتم اصلا جدی نمیگیرن

خب این دفعه برو به مدیر گروه بگو 

ولی معمولا استادا سرجلسه امتحان فقط میان سر میزنن 

جلسه امتحانا همیشه خیلی اروم هست 

نمیدونم رشته ات چیه و کدوم دانشگاهی که همچین چیزی پیش اومده 

من شده بود کارو میکشوندم به ریاست باید سر جلسه تمرکز داشته باشم 

چون کلا ادمی بودم که تو خونه هم سر درس خوندن مشکل داشتم با خانواده میگفتن ساکت شین من دارم درس میخونم مهمون میومد خون به پا میکردم