2777
2789
کدوم شهری اسی؟من خیلی دوست دارم خیاطی یاد بگیرماما اینقدر از بعضی آموزشگاه ها بد شنیدم که میترسم

استان همدانم. نه من خودم رشته ی دبیرستانم خیاطی بود آموزشگاه نرفتم. بد شنیدن منظورت از نوع کیفیت آموزششونه؟؟اگه آره بنظرم کمالگرا نباش من خودم مثل تو بودم . هی وسواس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی در کنارش فروشنگی هم کنی مثلا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

هر دو شغل وقت گیر هستن، باید سعی کنی به هر دو برسی. به نظر من خسته کنندست.

من کارمندم ولی در کنارش کار هنری هم انجام میدم به صورت سفارشی کلا زیاد خودمو خسته نمیکنم

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

اره چرا نتونی؟من دانشجوم اممیرم دلروخانه بعدشم استاد موسیقی هم هستمدرسته سخته ولی من با عشق ادامه می ...

وقت کم نمیاری. مجردی ؟ من مجردم میگم تا درگیر ازدواج و بچه نشدم به ارزوهام برسم تا فرصت هست

آره دیگه کیفیت آموزشمن خودم خیلی کمالگرا نیستم،مادرم وحشتنااااک انتظار داره

نه برو بنظرم. دیگه به یه آموزشگاه اعتماد کن و برو. انشاالله موفق باشی. بنظرم حضوری بهتره تا آموزش مجازی

سلام اسی خوبین؟من تازه میخوام خیاطی رو شروع کنم از صفر و پیش ببرمچقدر طول میکشه که به درامد برسم؟به ...

نازک دوزی شاید سه چهار ماهی زمان ببره تا یاد بگیری . خوب میخوای شخصی دوزی کنی یا تولیدی