2777
2789
عنوان

وای یعنی اتفاق بدیه 😟😢

722 بازدید | 70 پست

دوستان من این ماه تخمک گذاریم توی قمر در عقرب بود ما هم حسابی اقدام کردیم و نمیدونستیم حالا الان فهمیدم نمیدونم چیکار کنم 😭😭 نمیدونم دعا کنم حامله باشم یا نه به نظرتون اگه حامله باشم اتفاق بدی میفته ؟ 

نکنه بچه ناقص یا مریض بشه 😭😭 واییی خدا کنه نباشم 😢 ولی چند ماه که منتظرم 😔😔

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا این حرفا چیه والا  خرافاته همش

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

بیخیال بابا.....خودتو حساس نکن....اگه خیلی تلقین کنی خدایی نکرده اتفاق بدی میوفته اینا همش تلقینه.....بهش فکر نکن ایشالا هیچی نمیشه

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
قمر در عقرب چیه؟

یه حالتی توی نجوم که قدیم معروفه میگن توی این وقت نطفه بسته بشه خوب نیست سفر رفتن و ازدواجم خوب نیست

تازه نا نسافرتم رفتیم تصادف خیلییی بدی کردیم بعدش فهمیدیم قمر در عقرب بوده 

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

اگه بهش اعتقادداری وهمیشه دنبال بودی بهتره حامله نباشی

ولی اگه بهش اعتقادنداشتی اصلاااااابرات مهم نباشه

من هنوزم نمیدونم تخمکگذاریم توقمردرعقرب بودیانه چون اصلابرام مهم نبود وپیگیرنبودم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

وای خدای من تازه از یک تاپیک این مدلی اومدم بیرون.دوباره.تو رو خدا این چیزا رو بی خیال بشین.باورم نمیشه این اعتقادات هنوز انقد شدید بین مردم هست الخصوص جوونا.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........