2777
2789
عنوان

وای یعنی اتفاق بدیه 😟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 70 پست
صدقه بده عزیزم و از خدا بخواه. نیروی اون بالاتر از همه نیروهای عالمه. ان شاالله مشکلی پیش نمیاد. ام ...

انشاءالله خدا کنه اصلا باردار نباشم چون تا آخر همش میشم استرس

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
از لحاظ نجومی ماه (قمر) میفته رو نماد برج عقرب.(نماد آبان ماه) به مدت دو سه روز.  ماه همش دار ...

ممنونم گلم احساس میکردم به ماه و آبان ربط داره اما توجیحی واسه خودم پیدا نمیکردم مرسی که گفتی

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما صدقه اینا داده بودی ؟

نه. طبق محاسبات من و تقویم خودمون  قمر در عقرب نبود اما بعد فهمیدم تاریخ قمری اصلی یه روز جلوتر بوده و اون روز تو قمر در عقرب بوده.

ببین خیلی ها اعتقاد ندارن و مشکلی پیش نمیاد براشون.

الان دیگه بهش فکر نکن عزیزم.

صدقه به یتیم بده و از خدا بخواه.ان شاالله چیزی نمیشه.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

تا اونجایی که من اطلاع دارم در این روزها نور ماه از همیشه بیشتر میشه و این نور برای بیمارها و جنین مضره ولی شما اصلا به این موضوع توجهی نکن بخاطر اینکه استرس زیاد خطرش بیشتر از نور ماهه

نه. طبق محاسبات من و تقویم خودمون  قمر در عقرب نبود اما بعد فهمیدم تاریخ قمری اصلی یه روز جلوتر ...

میگن این ماه از ۳شنبه هفته پیش تا پنج شنبش بوده منم دقیقا ۳شنبه و چهار شنبه اقدام داشتم حالا نمیدونم اصلا نطفه اون روز تشکیل میشه یا نه دیگه خدا خودش رحم کنه حتما صدقه میذارم 

تا اونجایی که من اطلاع دارم در این روزها نور ماه از همیشه بیشتر میشه و این نور برای بیمارها و جنین م ...

مرسی عزیزم سعی میکنم

وسط ماه قمری هم میگن خوب نیست. واسه اینکه ماه قرص کامل میشه و جاذبه اش بیشتر میشه. به جذر و مد دریاها توجه کنین. خون ما هم از جنس آبه. پس این جاذبه رو ما هم تاثیر داره.

زمان تشکیل نطفه مهمه. 

میگن مادر حضرت خضر(ارمیا) که همسرش پادشاه بوده و زن دانا و اهل دانشی بوده از منبع نجومی شنیده بود که در فلان تاریخ اگه جنینی تشکیل بشه آینده درخشانی خواهد داشت برنامه ریزی می کنه و همونروز باردار میشه و فرزندش شهره عام و خاص میشه . و میشه حضرت خضر. که به آب چشمه حیات میرسه و ...

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.
شما صدقه اینا داده بودی ؟

• رسول اکرم (ص) فرمودند: هر کس بر خدا توکل کند و هیچ گاه ملاحظه سعادت و نحوست روزها را ننماید خداوند او را یاری خواهد نمود و عهده دار او خواهد شد به ویژه اینکه صدقه نیز بپردازد، زیرا صدقه نحوست را از بین می برد.
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
وسط ماه قمری هم میگن خوب نیست. واسه اینکه ماه قرص کامل میشه و جاذبه اش بیشتر میشه. به جذر و مد دریاه ...

🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

شخصی به امام صادق (ع) گفت: «من به گونه ای در نجوم غرق شده ام که هرگاه بخواهم کاری انجام دهم، آن را با اطلاعات نجومی خود می سنجم، اگر برای آن طالع شر و نحسی دیدم آن را انجام نمی دهم و هرگاه طالع خیر و خوبی برای آن دیدم، اقدام به آن کار می کنم. امام (ع) فرمود: آیا به آن چه به دست آورده ای اعتقاد داشته و بر طبق آن عمل می کنی؟ عرض کرد: بله، امام فرمود: همه کتاب هایت (کتاب های نجومی) را نابود کن و به این علم عمل نکن

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد