2777
2789
عنوان

وای یعنی اتفاق بدیه 😟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 70 پست
ایییی باباااااا ولمون کن توروقرانننن  چرا میری دنبالشششش چرا میری بخونی کی قمر در عقربه؟هیچی ن ...

بابا من اصلا دنبالش نبودم میگم که اصلا نمیدونستم 

یهو نمیدونم چرا به سرم زد کلی فکرای بد اومد تو ذهنم 

دست خودم نبود 😔😔

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیکار کنم یهو به دلم اومد دست خودم نبود که گفتم از شماها بپرسم ببینم چیا میگید 

همتونم که اومدین دعوام کردین 😟😟

احتیاج داشتی تا دیگه این حرفا رو نزنی و به بچه نازتم که ایشالا به سلامتی به دنیا میاد انتقال ندی.

اصلا هنوز نمیدونم باردارم یه نه 😑😑

از کجا میشه فهمید قمر در عقربه؟دوس دارم بدونم تا حالا خیلی شنیدم ولی نمیدونم یعنی چی و کی هست؟

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

دختر من تا نه ماه شیر به زور میخورد و پدر منو در آورد.همه میگفتن بچت چون خیلی مو داشته چشمش کردن و تخم مرغ چشم چشی کنو و ..... .ماه نهم فهمیدیم حساسیت به پروتیین گاوی داشته البته بدون علامت.شیرشو که عوض کردیم از فرداش شیشه شیرو به زور ازش میگرفتم.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

از کجا میشه فهمید قمر در عقربه؟دوس دارم بدونم تا حالا خیلی شنیدم ولی نمیدونم یعنی چی و کی هست؟

تقویم نجومی بایدازلوازم تحریری هابخری

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

تو نت بزنی یه جدول واست میاره هر سال متفاوته ولی اگه نمیدونی ولش کن اصلا سراغش نرو فقط صدقه بذار 

بعدا مثل من دور از جون خل و چل میشی فکرای بد به سرت میزنه

تقویم نجومی بایدازلوازم تحریری هابخری

خوب یعنی چی میشه که قمر در عقربه؟😟

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
دختر من تا نه ماه شیر به زور میخورد و پدر منو در آورد.همه میگفتن بچت چون خیلی مو داشته چشمش کردن و ت ...

خوب انقدر دور و برمون این چیزا زیاده آدم بعضی وقتا شک میکنه دیگه چیکار کنم