2777
2789

اینو اینجا خوندم👇

گرگ حمله کرده به روستامون 😱😱😱

یه پیرمرد و از کمر ب پایین خورده و الاغش رو زخمی کردهـ

دوباره فرار کردن گرگ ها فرداش یعنی امروز صب یه کودک رو کامل خورده استخوان هاش رو از باغ پیدا کردن😭😭😭😭😭😭

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینو اینجا خوندم👇گرگ حمله کرده به روستامون 😱😱😱یه پیرمرد و از کمر ب پایین خورده و الاغش رو زخمی ک ...

اییییییییی واییییی این اتفاق کی افتاده 💔😭😭😭قلبم به درد اومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب بودم

خودم تنها تو خونه

بچمم با شوهرم رفته بودن سرباز پیش رفیقاشون تا فردا صبح نیومدن

تو اتاقم خواب بودم در اتاق نصف شب ی نیمه باز شد اولش فک کردم مال باده چون زمستون بود فک‌کردم 

بعدش یکم که گذشت احساس کردم ی چیزی داره صورتمو لمس میکنه هرچی این دستو پس میزدم از رو نمی‌رفت ی دفعه هوشیاری شد ویندوزم اومد بالا ی جیغ زدم پشتمو کردم دیدم کسی نیست

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

خواب بودمخودم تنها تو خونهبچمم با شوهرم رفته بودن سرباز پیش رفیقاشون تا فردا صبح نیومدنتو اتاقم خواب ...

یا خدا چیییییی بوده تورو خدا میگی ؟؟؟

خدایی ببخش اینو میگم من اینجا به خودم شا..یدم😖😖

یا خدا چیییییی بوده تورو خدا میگی ؟؟؟خدایی ببخش اینو میگم من اینجا به خودم شا..یدم😖😖

جن

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بسم الله از اون موقع نترسیدی دیگه

نه بابا  اونا خم مثل ماها موجودات و  از خلقت های خداوند هستن

پریشب از تهران تنهایی حرکت کردم تا بهبهان اونم تو ماشین و جاده تاریک🤣🤣🤣🤣🤣

هرشب تو این شهر اون شهردو تو جاده ها و... تنهام آخه چرا بترسم

چرا تنها میری خواهر من نمیگی خطر داره

میرم سر کار

حالا امشب میرم تهران بعدش میپیچم لرستان بعدشم مازندران 

اینو چی میگی❓️🤣🤣🤣🤣

خب مجبورم برم سرکار دیگه

میرم سر کارحالا امشب میرم تهران بعدش میپیچم لرستان بعدشم مازندران اینو چی میگی❓️🤣🤣🤣🤣خب مجبورم بر ...

ماشالله شجاعتو بنازم😂😍

خدایی من تنهایی تا سر کوچه نمیتونم برم

ماشالله شجاعتو بنازم😂😍خدایی من تنهایی تا سر کوچه نمیتونم برم

بابا من کل ایرانو دور میزنم میرم سرکار

ایول شیر دخترررر 👏👏

بابا م اوااا

عزیزم خودم میدونم شجاعم🤣🤣🤣🤣

بابا همش میخواد تو استرس و خطر و ریسک باشی