2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5913 بازدید | 213 پست
واقع بین که باشیم ، شما ازدواج کردین و منزلتون جای دیگه است ، دیگه ساکن اون خونه نیستید پس حق حریم ش ...

چرا در جریان نیستین واقعا 😐

این همه گفتم که داداشم متاهله ،و اینکه آدم ۱۰۰سالشم باشه باید بازم کلید خونه پدرشو داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا در جریان نیستین واقعا 😐این همه گفتم که داداشم متاهله ،و اینکه آدم ۱۰۰سالشم باشه باید بازم کلید ...

چون من تمام پست هایی که توی این 12 صفحه جواب کاربرها رو دادی ننشستم بخونم و فقط طبق توضیح متن اصلی تاپیکت نظر نوشتم اونجا هم اشاره نکردی متاهل است و خونه زندگیش جداست 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

حالا برادرت شاید میخواسته رفیقی چیزی بیاره خونه بابات... ولی خب توم برای چی باید کلید داشته باشی؟حری ...

واقعا آدمایی مثل شمارو درک نمیکنم!!!!

من بیست و اندی ساله که کلید دارم پس این چیز تازه‌ای نیست ،و اینکه من مادرم شاغلن برای کمک به کارای خونه یا غذایی آماده کردن کلید میندازم میرم تو اون خونه یا وقتایی که پدرم خونه تنهاس صددرصد میرم بهش سر میزنم چون بیماری قلبی دارن 

چرا شماها انقدر با خانوادتون دورین ،یعنی خیلی چیز عجیبیه که آدم کلید داشته باشه!!!!!!!

پس فرق بین خونه پدر آدم با بقیه چیه؟

خب اصرار نکن شاید میخواد پدر و مادرت نیستن راحت باشه نگرانه تو سر زده بری متوجه شو توام دیگه یکم😂

برادرم متاهله،و اینکه برادرم در رابطه با کارگاه ،ماشین،حساب بانکی نظرش همینه 

حالا کلید براچیته انقد اصرار داری حتما داشته باشیشخواستی بری درو میزنی واست باز میکنن دیگه

خسته شدم انقدر جواب دادم ،خودت برو جوابای آخرمو بخون به جواب خودت میرسی

صددرصدهمینه اسی ناراحت نباش ازش خلاصه کاری میکنه که میترسه کسی بهو درو بازکنه

برادرم متاهله ،تازه چند ماهه که ازدواج کرده ،از قدیم نظرش همین بود و اینکه در رابطه با کارگاه ،ماشین ،حساب بانکی کلا نظرش نسبت به من اینه 

ببین اینکه کلید داری عیب نداره خیلی ام خوبه..ولی نباید وقتی میری خونه شون با کلید در باز کنی بری تو. ...

از کجا به این نتیجه رسیدین که در نمیزنم ؟

و اینکه برادرم متاهله 

خب پس اول کامل مطالعه کن بعد قضاوت کن

مگه من بیکارم بشینم 12 صفحه گفتگوهای شما رو بخونم

همون اول توی متن تاپیک شرایط رو کامل بنویس بعد نظر بخواه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

کاملا حق با برادرته

دلیلی نداره کلید خونه ای که مال خودت نیستو داشته باشی

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

چرا باید کلید خونه پدرمونو داشته باشیم؟

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی