2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5913 بازدید | 213 پست
خب وقتی میاد میگه جلو در موندم چه کنم

بگو دستم نیست. تمامم.. نمیدونم کجا گذاشتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببخشید اینو میگم ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

متاسفانه داداشت شخصیت خیلی بدی داره اگه من جای شما بودم اصلا محلش نمیزاشتم از صدتا دشمنم دشمن تره الان مامان بابات هستن این جور رفتار می کنه وای به روزی که خدای نکرده مامان بابات نباشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم بچه اون خانوادس منم 😐

واقع بین که باشیم ، شما ازدواج کردین و منزلتون جای دیگه است ، دیگه ساکن اون خونه نیستید پس حق حریم شخصی داشتن برای برادرتون اینجا وجود داره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

حالا برادرت شاید میخواسته رفیقی چیزی بیاره خونه بابات... 

ولی خب توم برای چی باید کلید داشته باشی؟حریمتو حفظ کن الان دوس داری بابات کلید خونه توو همسرت داشته باشه؟ اگه ام داشته باشه صد درصد چون بابای توم داره بابای همسرتم باید داشته باشه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

با سنت و تاهلت فكرت نميخونه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین اینکه کلید داری عیب نداره خیلی ام خوبه..

ولی نباید وقتی میری خونه شون با کلید در باز کنی بری تو...

زنگ بزن ...

اصلا لازم نیست برادرت بفهمه کلید داری....

همیشه زنگ بزن برو تو..

کلید نگه دار واسه وقتایی که نیازه

نمیدونم شاید قضیه مالیه شایدم خانوادت تورو بیشتر دوست دادن شاید هم حسادت

پدرو مادرم اصلا فرقی نمیزارن البته اون چون تازه ازدواج کرده صفر تا صد همه هزینه هاشو دادن ،از خونه و ماشین بگیر تا طلا و جهاز و مخارج عروسی که حالا با اینا کاری ندارم ،ولی در کل من به بیشتر کارای پدرو مادرم میرسم از کارای خونه بگیر تا کارای اداری و بانکی و کارای کارگاه ،ولی برادرم بهم حسودی میکنه