2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5913 بازدید | 213 پست
تنها کلید نیس که جونم ،وقتایی که میفهمه ماشین بابامو برداشتم زنگ میزنه که ماشینو بیار کجا بردی ،وقتا ...

گفتم که به اینا اهمیت نده

اهمیت ندادن خیلی درد داره

مثلا

اگه زنگ زد گفت کجا بردی بگو بیرونم بعدا زنگ میزنم بهت و فورا قطع کن

اگه گفت از اینجام دست نمیکشی بگو فکر کنم کارگاه بابامه بعد دیگه چیزی گفت بخند جوابشو نده

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی رفتار زنش چطوره؟

رفتار زنش نسبت به خودش خوبه ،خودش یه شخصیت حسودی داره و همیشه ناراضی که شما برا من هیچ کاری نکردین ،درحالی که پدرو مادرم براش بهترین خونه ،بهترین ماشین ،بهترین طلا و جهازو گرفتن ولی سیرمونی نداره 

خب برا چي داشته باشي ك انقد گير داديبعدم اينكه شايد ميخاد راحت باشه وقتي پدرمادرت نيستن و ميترسه تو ...

خب مگه میشه آدم کلید خونه خودشو نداشته باشه ،مادرم شاغله بیشتر اوقات میرم به کاراش میرسم ،پدرم بیماری قلبی داره وقتایی که مادرم نیست صددرصد میرم بهش سر میزنم ،خب داداشم مگه خونه نداره که بره اونجا استراحت کنه 😐

رفتار زنش نسبت به خودش خوبه ،خودش یه شخصیت حسودی داره و همیشه ناراضی که شما برا من هیچ کاری نکردین ، ...

یبار با جدیت بگو همونجپر که اینحاخونه تو هست خونه من هم هست دیگه چیزی نشنوم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خب فکر کنم به جورایی حق داشته چون تو رفتی و گشتی تو وسایلش کلیدشو پیدا کردی حریم شخصی نداره تو اون خ ...

عزیزم من لوازمشو نگشتم وقتی که ساک باشگاهشو داد که خالی کنم پیدا کردم ولی به روش نیاوردم 

شاید رفیقاشو میبره،دقیقا همون روزی که پدرو مادرت مسافرت بودن،اومده کلید شمارو هم گرفته،پس بدون میخوا ...

خب هیچکسو نبرد ،مطمئنم ،فقط برا اینکه کلیدو بگیره اینکارو کرد