2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5913 بازدید | 213 پست

من بجز ايناي ك والدين مريض و پير دارن و برا مراقبت ميرن ديگه نديدم بچه اي ك ازدواج كرده كليد خونه باباش رو داشته باشه و دليلي هم نداره مگه اينكه روابط تون انقد زياد باشه اونام كليد خونه شما رو داشته باشن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدبار تا حالا گفتم

پس یمدت نرو اگز پدر مادرت سراغتو گرفتن بگو تا فلانی رو توجیه نکنید که اینجاخونه من هم هست دیگع نمیام این از الانمیخپاد پامو ببره از اینجا وای به بعدش 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پس یمدت نرو اگز پدر مادرت سراغتو گرفتن بگو تا فلانی رو توجیه نکنید که اینجاخونه من هم هست دیگع نمیام ...

چندین بار قهر کردم ولی پدرو مادرم اومدن دنبالم ،چندبارم داداشم خودش ازم معذرت خواهی کرده ولی بازم تکرار می‌کنه 

چندین بار قهر کردم ولی پدرو مادرم اومدن دنبالم ،چندبارم داداشم خودش ازم معذرت خواهی کرده ولی بازم تک ...

زنش پرش نمیکنه؟ 

پس دیگه این حرفو زد نگاشم نکن بزم بی اهمیتی اصلا جوابشو نده 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
حسوده عزیزم حسود

احتمالا 

معلوم نيست چي فكر ميكنه

اگه مجرد بود حق داشت ولي متاهل هست ديگه شرايط تون برابر هست جفت تون توي اون خونه نيستيد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بگو اگه به چتر بودنه. خودتم چتری ک. باید مامان و بابات در خلوت دور از چشم شوهرت ادبش کنن.

چندین بار صحبت کردن باهاش ولی هرچی سنش میره بالا گستاخ تر میشه ،همه چیزو به تنهایی برا خودش می‌خواد هیچ وقتم یه کمکی به پدرو مادرم نمی‌کنه در حالی که من خودم به تنهایی بیشتر به کارای پدرو مادرم میرسم 

عزیز دلم من وقتی که میرم زنگ میزنم ،من کلیدو برا وقتایی میخوام که در طول هفته وقتی مادرم سرکاره گاهی ...

عزبزم ارتباطت بازنش چجوریه؟

نمیدونم چرااحساس میکنم همه چی زیرسر زنشه چون مردازیادبه این چیزادقت نمیکنن

زنش پرش نمیکنه؟ پس دیگه این حرفو زد نگاشم نکن بزم بی اهمیتی اصلا جوابشو نده

نه بابا زنش که تازه یه ساله وارد زندگیش شده ،این از بچگی همین بود هرچی هم سنش میره بالا پرروتر میشه 

عزبزم ارتباطت بازنش چجوریه؟نمیدونم چرااحساس میکنم همه چی زیرسر زنشه چون مردازیادبه این چیزادقت نمیکن ...

نه جونم زنش دختر ماهیه ،با همم خیلی جوریم ،زنش تازه وارد زندگیمون شده این از بچگی همین بود همه چیزو تنهایی برا خودش می‌خواد