2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5913 بازدید | 213 پست
این دومین باره که کلیدمو گرفت

دیگه بهش نده خب دختررر.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اآفرین بخدا ما مجردا هم حق داریم بریم بمیریم چون مجردیم خونه نداریم یا اینکه خونه پدر زندگی میکنیم ی ...

نه عزیزم ما کالا دوتا خواهر و برادریم ،اونکه تازه ازدواج کرده منم بچه کوچیک ندارم ،یه دختر ۱۲ساله دارم ،از کلیدمم برا وقتایی که مادرم سرکاره استفاده میکنم که گاهی میرم یه غذایی آماده می‌کنم تا از سرکار بیاد یا براش خرید میکنم یه موقع هایی یا به کاراش میرسم 

مدیریت مادرت مشکل داره ولی بعضی مجردا میگن دختر متاهل خونمونم نیاد مثلا من شوهرم مهمونی نمیده و خونه ...

ما کلا دوتا خواهر و برادریم داداشمم متاهله بابام که از سرکار میاد زنگ میزنه که بیایید دلم تنگ شده ،گاهی بخدا میرم بیشتر کمک میکنم 

نه عزیزم ما کالا دوتا خواهر و برادریم ،اونکه تازه ازدواج کرده منم بچه کوچیک ندارم ،یه دختر ۱۲ساله دا ...

عزیزدلم من شمارو نگفتم 

گفتم ک منطورم با اسی نیست چون واقعا نمیدونم چطور هستین خداهم خیرت بده کمک میکنی 

من خواهر برادر خودمو گفتن ک با زن و شوهرشون میان سفارش غذا میدن یکی دمپختک میخواد یکی ماکارونی یکی قلیه ماهی یکی قورمه سبزی 

بعد مادرم ۴تا غذا رو آماده میکنه میخورن و با خودشون  میبرن  و من میمونم و کوهی از ظرف ک باید بشورم و جا ساز کنم 

تازه برا چای خوردن یکی نسکافه با فلان لیوان یکی شیر یکی چای دارچین با فلان استکان دسته دار 

اگه هم آماده نکنی  غر غر میکنن ک بهمون خوش نگذشت چ خودشون چ بچه هاشون 

خب منم ادمم 

گناه ک نکردم مجردم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مادرم همینو بهش گفت با خنده رد میکنه

بار دیگه ک خندید بزن زیر همه چیز بگو چته هی میخندی جدی ایم همه، دیگه ام اهمیت نده بهش فقط کلیدتو بگیر

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ما کلا دوتا خواهر و برادریم داداشمم متاهله بابام که از سرکار میاد زنگ میزنه که بیایید دلم تنگ شده ،گ ...

الان هم چند مدتیه گوش شیطون کر خواهرم سر اینکه مادرم قلیه براش نپخته و عیدی ندادیم قهر کرده و خونمون نمیاد 

نمیدونی چقدرررر راحتیم از دست خودش و توقعهاش 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزدلم من شمارو نگفتم گفتم ک منطورم با اسی نیست چون واقعا نمیدونم چطور هستین خداهم خیرت بده کمک میک ...

نه جونم من به تنهایی دنبال همه کارای پدرو مادرم میرم ،به همه کاراشونم میرسم ،پدرومادرمم ماشاالله جوونن خودشون مادرم ۴۶پدرمم ۵۳ اصلا خودشون دوتایی حوصلشون سر میره ،حتی تو کارگاهم هستن زنگ میزنن که بیا پیشمون 

الان هم چند مدتیه گوش شیطون کر خواهرم سر اینکه مادرم قلیه براش نپخته و عیدی ندادیم قهر کرده و خونمون ...

چون عید نوروز و عید فطر پشت هم بودن دیگه فقط عید فطر دادیم بخاطر شهادت امام علی احترام گذاشتیم عیدی ندادیم 

گفت ن بعدا باید میریختین عیدی رو بحسابمون 

بخدا بابامم پولدار نیست بنده خدا بازنشسته س کارگر ی ارگانی بود  حقوقش باز نشتگیش ۱۴ ۱۵ تومنه ک بیشتر مواقع بیماره 

و منم بیکارم 

چقد میرسونه  

بار دیگه ک خندید بزن زیر همه چیز بگو چته هی میخندی جدی ایم همه، دیگه ام اهمیت نده بهش فقط کلیدتو بگی ...

تنها کلید نیس که جونم ،وقتایی که میفهمه ماشین بابامو برداشتم زنگ میزنه که ماشینو بیار کجا بردی ،وقتایی که میاد میبینه کارگاه پدرمم بدش میاد به شوخی میندازه میگه آویزون از اینجام دست نمیکشی 😐

تنها کلید نیس که جونم ،وقتایی که میفهمه ماشین بابامو برداشتم زنگ میزنه که ماشینو بیار کجا بردی ،وقتا ...

برادرت میترسه از سهم الارث