2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5913 بازدید | 213 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زنگ بزن.باید حتما کلید داشته باشی؟ مشکل شما متاهلا اینه تا آخر میخواین شرایط مجردی رو داشته باشین ...

کی گفته ادم خونه ی پدرش مهمونه 

یکی شاید تا ابد نخواد ازدواج کنه اون میشه صاحبخونه ؟ ولی اونه که زود ازدواج کرده مهمونه ؟

کی گفته ادم خونه ی پدرش مهمونه یکی شاید تا ابد نخواد ازدواج کنه اون میشه صاحبخونه ؟ ولی اونه که زود ...

بله وقتی خونت جدا شده مهمون هستی.وقتی متاهلی مهمون هستی باید حد خودش رو بدونه آدم.انقد اون مجرد رو اذیت نکنه چون اون داره تو اون خونه زندگی میکنه ولی تویی که متاهلی یک خونه دیگه هم داری 

لایک نکن
نهههه ،پدرم چندین بار به برادرم گفت که خونه خودشه و آدم باید کلید خونه خودشو داشته باشه هربار داداشم ...

ما بعد ازدواج که حدود ۱۸  ۱۹ ساله سالی دو سه بار خونه پدری رو دیدیم 

مامانم هم خسیسه

البته  برای خودشه نه، برای خودش حسابی لاکچری خرج میکنه و میخوره 

و از اینکه کسی بره خونش متنفره 

فقط انتظار حمالی از ما داره 

تو روزای سخت بیماری هستم اونقدری به محبت نیاز دارم که حد نداره 

ولی کو محبت 

تو رو خدا قدر پدر و مادرت رو بدون دستاشونو بوس کن که اینقدر مهربونن 

بابام همین حرفو چندبار زده بهش ولی با خنده رد میکنه

تو کوتاه نیا. کار خودتو بکن... برو کلید بگیر و دیگه هم بهش اصلا و ابدا قرض نده.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هرکی هم که حقو به شما داده متاهله ..همش میخواین فضولی کنید تو کار خواهر برادر مجردتون.چه معنی داره ک ...

میدونی بدیش چیه این کا الان یه سریا نمی خوانوازدواج کنن 

مثلا من خواهر و  برادرای بزرگتر از من ازدواج نکردن و خونه ی پدرمن و دوست ندارن متاهلا هم برن اونجا سر بزنن 

در صورتی که دوطرف باید مراعاته همو بکنن 

عزیزم به نظرم دیگه به برادرت چیزی نگو و واکنش تندی نشون نده.. 

این رفتار برای خانواده شما یه زنگ خطره.. 

یه روز که اوضاع مساعد بود و همراه پدر و مادرت بودی این مساله رو مطرح کن. نه با گله با حالت نگرانی.. بگو مامان ، بابا، داداش چنین رفتاری داره، این مساله نگران کننده ست.. فردا ازدواج کنه از این بدتر میشه.. اون میخواد همه زندگی واسه خودش باشه 

بگو تا پدرت با ملایمت یه فکری بکنه ولی باهاش اصلا جنگ و دعوا نکنید که بدتر میشه. 

اینجوری پیش بره، ازدواج کنه میگه همه زندگی سهم منه.. و چه بسا با پدر و مادرت هم مشکلات اساسی پیدا کنه. به پدرت بگو تا دیر نشده از یه مشاور کمک بگیرید تا نحوه رفتار درست رو یاد بگیرید. 

از این مساله ساده رد نشو

متاهله

پس از حق خودت دفاع کن وایسا تو روش 

به مامان باباتم بگو مگه خونه رو این خریده

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره