2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 213 پست

برادرت حسود و از خود راضی. همه چی رو فقط برا خودش میخواد.

به مادر و پدرت بگو که چطور رفتار کرد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

فقط برا خونه اینطور نیس ،وقتی ماشین بابامو برمی‌دارم زنگ میزنه که کجایی ماشینو زود بیار 😐

مریضه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسوده این برادر از الان همه چیزو متعلق به خودش میدونه به نظرم کلیدو بگیر ازش و پر روش نکن به خانوادت ...

خب چرا باید حسودی کنه،ما فقط دوتا خواهر و برادریم ،پدرومادرمم براش کم نزاشتن خدایی 

ناراحت نشو . چون من سه ماه بعد ازدواجم سر یه دعوایی که کردیم مادرشوهرم یواشکی کلید خونه ای که توش بو ...

وااااا مگه میشه مگه داریم ،من حتی کلید خونه مادرشوهرمم دارم ،خودشون دادن بهم 

شاید رفیقاشو جمع میکنه یا دوس دخترشو ، نمیخواد ببینی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

جای شکستن دل. میگفتی تا وقتی مامان و بابا سایه شون بالا سرمه. اینجا خونه منم هست. برو کلیدو از مامانتینا بگیر و ازش کپی کن تا اونجاششش بسوزه پسره خیره سر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب چرا باید حسودی کنه،ما فقط دوتا خواهر و برادریم ،پدرومادرمم براش کم نزاشتن خدایی

خب ذاتشه دیگه 

دلیل نمیخواد 

این تفکر که دختر شوهر کرد دیگه هیچ حقی تو خونه باباش نداره 

و همه چی منحصرا برای خودش میدونه 

درست شبیه داییای من 

سهم ارث مامانمو خالمو نمیدن دلیلشون اینه شما جهیزیه بردین 😂

و شوهراتون نباید سهم ببرن  

مامان من قبل عروسی کلیدا رو گرفت می‌ترسید یوقت موقع لاکچری خوردنش بریم 😔😔هر چند ما جرات کلید اندا ...

نهههه ،پدرم چندین بار به برادرم گفت که خونه خودشه و آدم باید کلید خونه خودشو داشته باشه هربار داداشم فقط با یه لبخند میگذرونه 

منم کلید خونه‌ی پدرم رو دارم الان ۱۶ ساله ولی هیچ موقع سرزده یا ناگهانی یا بی اجازه  نرفتم کلید بندازم در رو باز کنم همسرم هم کلید خونه ی پدر و مادرش رو داره ،از نظر من که بد نیست آدم کلید خونه ی پدر و مادرش رو داشته باشه بالاخره فهم و شعور آدم میرسه که بی اجازه یا یهویی در رو باز نکنه بره تو که 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
برادرت حسود و از خود راضی. همه چی رو فقط برا خودش میخواد.به مادر و پدرت بگو که چطور رفتار کرد

مادرو پدرم خودشون میدونن که اینجوریه خیلی راحت پیش اونا هم بازگو می‌کنه ،مثلا پدرم یه زمین داره شهرستان که گفته چهارصد مترشو قراره بده من داداشم خیلی راحت به پدرم میگه دویست بیشتر بهش بدی خون به پا می‌کنم 

داداشت حسوده و بد جنس 

مثل خواهره من که مجرده من ازدواج کردم 

من میرم خونه ی پدرم ناراحت میشه البته پدره من که هیچ کمکی هم به من نمیکنه . خواهرم تمام تلاششو میکنه من نرم 

از ذاته و درست شدنی نیست فقط پدرومادرت باید مدیریت کنن 

یعنی اینایی که نظر دادن همه بعد از ازدواج کلید خونه پدرشون رو دارن!

چه لزومی داره؟! اگه خونه باشن که زنگ میزنی و باز میکنن اگه نه که میخوای یواشکی بری تو چیکار کنی؟ یکی گفته دوست دختر یکی گفته حسادت... خب فکر کن تو خونه نشستی داری ماست میخوری یهو یکی بیاد تو!

نمیگم بده یا خوبه واقعا سواله که چرا

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.