من۲۹سالمه ،پنج سال از برادرم بزرگترم ،از اول ابتدایی کلید خونه رو داشتم و بعد ازدواجمم هر خونه ای که عوض کردن مادر و پدرم بهم کلید دادن ،یعنی همیشه کلید خونه پدرمو دارم ،داداشم چندبار به شوخی گفته که تو چرا باید کلید خونه مارو داشته باشی،هربار هم من هم پدرو مادرم جوابشو دادیم که اینجا خونه منم هست ،چند وقت پیش که پدرو مادرم مسافرت بودن اومد گفت کلیدمو تو مغازه گم کردم کلیدتو بده منم دادم فردای همون روز که رفتم خونه کلید خودشو تو لوازماش دیدم ولی به روی خودش نیاوردم ،بعد اون چندبار گفتم کلیدمو بده خودشو زد به اون راه ،یبار گفتم کلیدمو بده میرم بیرون یکی برات بدم بسازن گفت چه لزومی داره خب کلید دارم دیگه 😐بعدم گفت لازم نکرده تو کلید خونه مارو داشته باشی ،مگه ما کلید خونه تورو داریم ،حقیقتا دلم خیلی شکست ولی دیگه به پدرو مادرم نگفتم،یعنی اینهمه زورش میاد که من کلید خونه پدرمو داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جای شکستن دل. میگفتی تا وقتی مامان و بابا سایه شون بالا سرمه. اینجا خونه منم هست. برو کلیدو از مامانتینا بگیر و ازش کپی کن تا اونجاششش بسوزه پسره خیره سر
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
منم کلید خونهی پدرم رو دارم الان ۱۶ ساله ولی هیچ موقع سرزده یا ناگهانی یا بی اجازه نرفتم کلید بندازم در رو باز کنم همسرم هم کلید خونه ی پدر و مادرش رو داره ،از نظر من که بد نیست آدم کلید خونه ی پدر و مادرش رو داشته باشه بالاخره فهم و شعور آدم میرسه که بی اجازه یا یهویی در رو باز نکنه بره تو که
خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
برادرت حسود و از خود راضی. همه چی رو فقط برا خودش میخواد.به مادر و پدرت بگو که چطور رفتار کرد
مادرو پدرم خودشون میدونن که اینجوریه خیلی راحت پیش اونا هم بازگو میکنه ،مثلا پدرم یه زمین داره شهرستان که گفته چهارصد مترشو قراره بده من داداشم خیلی راحت به پدرم میگه دویست بیشتر بهش بدی خون به پا میکنم
خب زنگ بزن.باید حتما کلید داشته باشی؟ مشکل شما متاهلا اینه تا آخر میخواین شرایط مجردی رو داشته باشین.شمای نوعی رو گفتم.اونجا مهمانی مثل مهمان رفتارکن حق کاملا با داداشتونه
یعنی اینایی که نظر دادن همه بعد از ازدواج کلید خونه پدرشون رو دارن!
چه لزومی داره؟! اگه خونه باشن که زنگ میزنی و باز میکنن اگه نه که میخوای یواشکی بری تو چیکار کنی؟ یکی گفته دوست دختر یکی گفته حسادت... خب فکر کن تو خونه نشستی داری ماست میخوری یهو یکی بیاد تو!
نمیگم بده یا خوبه واقعا سواله که چرا
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.