2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5913 بازدید | 213 پست
خب زنگ بزن.باید حتما کلید داشته باشی؟ مشکل شما متاهلا اینه تا آخر میخواین شرایط مجردی رو داشته باشین ...

خونه پدرم خونه خوده منه ،خب داداشمم متاهله چرا باید اون کلید داشته باشه ولی من نه 

حق داشتن حریم شخصی

اآفرین 

بخدا ما مجردا هم حق داریم بریم بمیریم چون مجردیم خونه نداریم یا اینکه خونه پدر زندگی میکنیم 

ی لحظه آرامش نداریم از دست خواهر و برادر ازدواج کرده 

بابا خونه پدرته درست ولی دیگه انباری نیست مهدکودک نیست  

حالا منظورم با اسی نیست با خواهر برادرای خودمم 

برادرم هرچیزی ک خونه ش نخواد میاره، اینجا از زیر تلویزیونی شکسته و داغون گوشه حیاط گاری چوب و....

چون حیاطمان بزرگه میزاره و میره و من پشت سرش میندازم دور و هیچ وقت هم سراعشونو نمیگیره ولی بگو چ کاریه ک منو ب زحمت بندازی تو ک داری از خونه خودت میاری بیرون بنداز تو سطل زباله مگه اینجا انبار ضایعاته 

یا خواهر بچه ۲ ؛۳ سالشو میزاره میره مرکز استان 

سبزی ماهی زیاد میخره میاره، اینجا پاک کردن حالا خوبه خودش دوتا دختر بزرگ داره خب اونا کمکت کنن

بخدا هر روز ی چالش یا فرش میارن اینجا میشورن و هزار بدبختی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله وقتی خونت جدا شده مهمون هستی.وقتی متاهلی مهمون هستی باید حد خودش رو بدونه آدم.انقد اون مجرد رو ا ...

اون خونه خونه ی پدر و امیده دختر 

اونم با خیلی مشکلات دست و پنجه نرم میکنه میاد خونه ی پدرش دلش باز بشه 

نمی تونه پاشو اونجا نزاره که مجرده ناراحت میشه 

اونم مجردی که فقط برای ازدواج ناز میکنه و میخواد تا اخر عمرشم مجرد بمونه 

میدونی بدیش چیه این کا الان یه سریا نمی خوانوازدواج کنن مثلا من خواهر و برادرای بزرگتر از من ازدواج ...

خب اگه اونا شرایط دارن که مستقل بشن باید اونا هم برن از اون خونه دیگه ولی اگه توان مالی ندارن حق بااوناس البته اگه شما خوب رفتار میکنید و فقط میرید درحد سرزدن و نه دخالت کردن حق باشماست ..کم برو کدورت پیش نیاد

لایک نکن
یعنی اینایی که نظر دادن همه بعد از ازدواج کلید خونه پدرشون رو دارن!چه لزومی داره؟! اگه خونه باشن که ...

خب من مادرم شاغله خیلی وقتا من زودتر از مادرم میرم تا یه چیزی آماده کنم برا خوردن،خیلی وقتا وسط هفته میرم کاراشو میکنم 

هرکی هم که حقو به شما داده متاهله ..همش میخواین فضولی کنید تو کار خواهر برادر مجردتون.چه معنی داره ک ...

عزیز دلم ،برادرم هم متاهله ،من بیست و خورده ای ساله که کلید اون خونه رو دارم ،گاهی میرم حتی کارای مادرمو می‌کنم چون شاغله ،و درضمن ما هیچ چیز پنهانی نداریم تو خانوادمون 

اآفرین بخدا ما مجردا هم حق داریم بریم بمیریم چون مجردیم خونه نداریم یا اینکه خونه پدر زندگی میکنیم ی ...

مدیریت مادرت مشکل داره 

ولی بعضی مجردا میگن دختر متاهل خونمونم نیاد 

مثلا من شوهرم مهمونی نمیده و خونه ی خانوادمم نمیاد 

من خودم هفته ی یه وعدا میرم خونه ی پدرم اونم خواهرم که مجرده میگه باید رفت و امد باشه نه فقط یکی بیاد 

اون خونه خونه ی پدر و امیده دختر اونم با خیلی مشکلات دست و پنجه نرم میکنه میاد خونه ی پدرش دلش باز ب ...

برو یک ساعت بشین بدون حرف و حدیث برگرد خونه نه اینکه از ظهر بیای تا شب .و اینکه دخالت نکن تو زندگیشون اگه واقعا همه چیز مراعات میکنی و اون دوست نداره بری مشکل از اونه.

لایک نکن
خب اگه اونا شرایط دارن که مستقل بشن باید اونا هم برن از اون خونه دیگه ولی اگه توان مالی ندارن حق باا ...

کسی که درس خونده و دنباله کار نمیره 

منم هفته ای یه بار میرم ناراضی ان 

مدیریت مادرت مشکل داره ولی بعضی مجردا میگن دختر متاهل خونمونم نیاد مثلا من شوهرم مهمونی نمیده و خونه ...

چرا خانوادتو دعوت نمیکنی؟؟

چطور روت میشه فقط خودت بری خونشون

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مدیریت مادرت مشکل داره ولی بعضی مجردا میگن دختر متاهل خونمونم نیاد مثلا من شوهرم مهمونی نمیده و خونه ...

مادرم میترسه ناراحت بشن 

همیشه میگه بنده خدا سگ باش مادر نباش