2777
2789
عنوان

خس خس سینه نوزاد دوماهه (کمک لطفا)

154 بازدید | 22 پست

سلام مامانا من بچه م سینه ش خیلی خس خس میکنه دکتر هم بردم شربت داد و اسپری بینی 

بعد الان سرماخورده چند روزه بیشتر شده خس خس دکتر فوق تخصص بردم ایندفعه بازم دارو داد ولی هنوز خوب نشده بچه م 

چکار کنم راهی برای درمان خس خس سینه بلد نیستید ؟ 

شنیدم تو بعضی بچه ها این تا چهارماهگی هست بعد خوب میشه درسته ؟؟؟ 

حتی درست شیر نمیخوره از این بابت دکتر گفت درد داره سینه ش🥲

رفلاکس معده داره 

خودتون رب به بخورید 

یه قاشق چایخوری حتا کمتر آب به بدید نوزاد بخوره 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید تا میتونی از سی‌نت بش شیر بدی برا من ک این روش جواب داد کم کم خلط های سینش با استفراغ خار ...

اره دقیقا خلط داره دیروز با کمی استفراغ یکم خارج شد 

کاش خوب بشه زود 

دختر من از چهار ناهگی به بعد خس خس میکرد درکت میکنم منم خیلی نگران بودم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

اروم به کمرش بزن مثل وقتی که نیخوای عاروق بگیری .ولی زیاد .پسر منم اسمری بینی میزنه دکتر  کفت بعد اسپری زیاد به کمرش بزن تا ترشحات ریه  خارج بسه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نمیدونم آخه دکتر هم نگفت رفلاکس داره علائم رفلاکس نداره جز همین خس خس

چند وقته پسر منم همین بود چقد دکتر بردم نفهمیدن دیگه خودم فهمیدم که کلا پروتیین گاوی شیر خشک حساسیت داره

خوب او بچه نمیتونه راحت سرفه کنه خلط از رو سینش بلندشه  سعی کن سرش رو بزاری رو شونت و آروم آروم بزنی پشتش مثل وقتی که میخوای آروغ شیرش رو بگیری این کار کمک میکنه خلط بلند شه 

اره دقیقا خلط داره دیروز با کمی استفراغ یکم خارج شد کاش خوب بشه زود

خوبه ک ...نگران نباش خوب میشه....برا من ک با سرنگ بش شیرمو میدادم ک سریع جون بگیره و بر بیماری سرماخوردگی غلبه پیدا کنه شیرمو میدوشیدم.....با وجود اینکه بچم ۴ کیلو بدنیا اومد ولی باز حس میکردم لا جونه....تازه الان وارد ۵ ماهگی شد یذره جون گرفت