2777
2789
عنوان

کاش پشت کنکور می موندم 😔

346 بازدید | 19 پست

من ۱۴۰۳ اولین سال کنکورم بود و کنکور دادم

نهایی و کنکورم نمره هاش متوسط شدن

هدفم هم رشته حقوق بود

یعنی بابام میگفت آزاد تو رو می فرستم

خلاصه رتبه ام به بقیه رشته های دولتی می‌خورد یعنی من میتونستم یه رشته درجه ۳ تو دولتي شهرم بخونم

اما چون علاقه م حقوق بود و فکر می کردم فقط تو این رشته س ک به پول می رسم حقوق پیام نور زدم

و قبول شدم و خیلی هم خوشحال شدم

اما از وقتی اومدم اینجا وقتی می بینم دید منفی نسبت به پیام نور وجود داره و همچی رو تو دولتي می بینن خب پشیمون میشم

اینم بگم خیلی پیام نور رو دوست دارم چون توش راحتم و به درسام می رسم و استادای خیلی خوبی دارم

حالا شما بگید جای من بودید ادامه می‌دادید یا پشت میموندید 

من دوست داشتم فقط زودتر وارد دانشگاه بشم و گرنه می دونستم ک اینجوریه هرگز این کارو نمی کردم😕

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بابا تو باید تهش ازمون وکالت بدی فرق زیادی نداره کجا بخونی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بابا تو باید تهش ازمون وکالت بدی فرق زیادی نداره کجا بخونی

آخه اینجا همش بد میگن

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه اینجا همش بد میگن

بگن بابا گوش نده

فک نکن پشت کنکوری دنیا گل و بلبله 

کلی سختی دارع

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

سلام گلم ببخشیدا زر مفت میزنن تو کارت درسته رفتی دنبال علاقت علاقه اس که مهمه نه حرف مردم بعدها مدرک بگیری نمیگن کجا خوندی میبینن تو کارت حرفه ای هستی یا نه حالا اینایی که دولتی خوندن مگه چه گلی به سرشون زدن چقدر دانشجوهای پزشکی بهشتی از رشته و ایناشون مینالن دختر بهترین جا هم که باشی باز حرفشون و میزنن بقیه تو نمیتونی جلوشون و بگیری بعدشم مگه چندبار زندگی می‌کنیم یه بار فقط این یه بار این به فرصت نمی ارزه با حرف مردم  از دست بره عزیزم

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
سلام گلم ببخشیدا زر مفت میزنن تو کارت درسته رفتی دنبال علاقت علاقه اس که مهمه نه حرف مردم بعدها مدرک ...

ممنون گلم 🥹

برو بابا

ما یکی از اشناهامون مهندس عمران پیام نور خونده دفتر زده چهار تا مهندس دیگه دورش جمع کرده چه پروژه هایی بر میداره خفن 

اصلا به دانشگاه نیست که منم نسبت به رشته هیت میدن ولی خودم دوستش دارم اگه برگردم عقب هم بازم اینو میخونم

پشت کنکور خیلی سخته 

*فالسی فاروم 

مهم اعتبار مدرک هست که پیام نور معتبره.

دو روز دیگه که میری سرکار ،میبینی که فرقی نمیکنه پیام نور باشی یا دانشگاه تهران.

اتفاقا شما راحتتر برای ازمون وکالت هم قبول میشی چون توی پیام نور عادت میکنی همه مطالب کتاب رو بخونی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
آدم میشناسم با پیام نور وکیل دادگستریه الان

آره خودمم یکی رو میشناسم دختره جوون وکیل مرکز وکلا ماشین داره پیام نور رو تعریف می کرد