2777
2789
عنوان

خانماي عقدي بياين دوره هم باشيم

395 بازدید | 49 پست

سلام من چهارساله عقدم و قراره بيست روز ديكه عروسيم شه بياين بگين چيكارا كردين به عروسي 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي ٤ سااااال؟؟؟؟ چي گذشت بهت؟؟؟ مردم نخوردنتون😫😫

خوردن چيه عزبزم قورتم دادن😂😂😂واقعا وحشتناك الان كه تاريخ زديم يكم اروم شدم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
من ٣ ماهه عقد كردم 😀😀😀

عزيزم بخاطر اينكه مرد زياد هست ما يه گروه تشكيل داديم تو تلگر ام اكه دوست داشتي تا لينكش رو برات بفرستم 

خوردن چيه عزبزم قورتم دادن😂😂😂واقعا وحشتناك الان كه تاريخ زديم يكم اروم شدم

ميخواستم بنويسم قورتت ندادناا😂😂 يعني گندترين دورانه خدا واسه هيچكس طولانيشو نخواد

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
منم ۶ماهه عقدم

كي عزوسيته عزيزم؟اكه دوست داري لينك گروه رو بفرستم عضو شي 

منم 9'اسفند عروسیمه یک سال و 8 ماه عقد بودم بدترین دوران زندگیم

دقيق مثه من 

من عروسيم ١٧اسفنده