2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی شده و چرا این موقع شب بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن تنظیم خوابم بهم ریخته روزا میخوابم شبا بیدارم باید یه فکر اساسي برا این عادت بدم کنم شبا اصلا خواب ندارم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

ن بابا ؟ کجا؟

کرمان 🥲

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

همش پیچیده قاطی هم خو😂

آره بخدا اصن امشب عجیب شدم . حالا فردا مهمونی دعوتم  شبشم  مهمون دارم الآنم ک خابم نمیبره سر صب خابم میگیره 🥴 آخه این وضشه اینم بدنه من دارم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

شما هم بندعباس ‌هستین اینجا هم میگن زلزله ۴ ریشتری شده ولی من حس نکردم

نه کرمان هستیم یکی از شهرهای کرمان تو یکی از روستاها شد شهر ماهم تکون داد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچت چن سالشه‌؟ چه خوب ک پیش اونا میخوابه

۲ سالشه،  چون دانشگاه میرم کلا صبح تا شب بغیر از چند ماهه اول پیش مادرشوهر پدرشوهرمه ، فردا کلاس ندارم ولی از داشنگاه رفتم باشگاه و بعد با دوستام بیرون بودمو خلاصه رسیدم دیدم خوابش برده دلم نیومد بیارمش بالا گفتم صبح میارمش همین ۵ شنبه جمعه هاست که بیشتر پیش منو شوهرمه بقیش ما دوتا خونه تنهاییم و سرکارامونیم یا با هم بیرونیم پسر خونه مامان جونش😂