2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم می‌دونی همش می‌ره زیارت و اینا البته اهل ریا هست ولی میگم نره اونجا دعا بکنه

نه عزیزم ناحق نمیگیره در ضمن نفرین به خود آدم برمیگرده

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

خیلی گربه صفته

حیوان از این آدمی که تو گفتی با شرف تره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چکار کنم می‌دونی همش می‌ره زیارت و اینا البته اهل ریا هست ولی میگم نره اونجا دعا بکنه

اهل زیارت و دعاس اونوقت گوه زیادیم میخوره😐 بزنه کمرش

بزنین بابا دهنش 

نمیدونم چرا تا الان ساکت موندین

بزار بشنمثل خودشون باهاشون رفتار کن

دختر من تورو دوس دارم🫂❤️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اهل زیارت و دعاس اونوقت گوه زیادیم میخوره😐 بزنه کمرشبزنین بابا دهنش نمیدونم چرا تا الان ساکت موندین

چون خاله ام زنشه همش مراجعت اون رو میکنیم دوبار حج رفته همش کربلا و مشهد می‌ره ولی یه آدم بیشعوریه که اگه کسی بخواد از طریق این مسلمان بشه بدتر دشمن اسلام میشه بس که بی وجوده

حیوان از این آدمی که تو گفتی با شرف تره

بخدا هم خودش هم ماهر برادراش هم مادرش صدقه خور خانواده ما بودن واقعا میگم همه چیزشون از عروسی و زاییدن و خونه خریدن و ... با مادر پدر من بوده 

چون خاله ام زنشه همش مراجعت اون رو میکنیم دوبار حج رفته همش کربلا و مشهد می‌ره ولی یه آدم بیشعوریه ک ...

زنش باشه بحث اون موضوع جداس عزیزم اگه بخای ملاحضه خالتو بکنی اب از سرتون میگذره و اون همچنان به بی ادبیش ادامه میده 

یه جایی بنشونش سر جاش

معلومه ازش چقدر ادم حقه بازیه

اوووووو خوووووودا چشمام اکلیلی شد منم دوست دارم دل به دل راه داره خاااانووووم😍❤

من اکلیلی ترشدم❣️🫂🫂🫂❤️😘😘😘😘🥺🥺🥺قشنگمی