عزیزم یعنی نسلت از رو زمین برداشته بشه معنی بدی داره تو دعوا و اینا میگن
≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد🌱 و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه
ببینید به مادرم گفته به خودمم گفته درصورتی که خیلی بیش از حد مالی و جانی و ابرویی کمکش کردیم الان مامانم میگه اگه منظورش به بچه هاست برم پیش فامیلاش بگم حلوش رو بگیرن یه وقت نفرینش نگیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی خودتو اصل و نصبت و همه کست دار فانی رو وداع بگن دور از جون
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ببینید به مادرم گفته به خودمم گفته درصورتی که خیلی بیش از حد مالی و جانی و ابرویی کمکش کردیم الان ما ...
عزیزم نترس نمیگیره😐
≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد🌱 و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه