2777
2789
نه عزیزم ناحق نمیگیره در ضمن نفرین به خود آدم برمیگرده

آخه روز به روز مال مردم رو میخوره دروغ و تهمت ناموسی میزنه نمک نشناسی و بی آبرویی در خونه بقیه می‌کنه ولی همش گردنش کلفت تر میشه 

بخدا هم خودش هم ماهر برادراش هم مادرش صدقه خور خانواده ما بودن واقعا میگم همه چیزشون از عروسی و زایی ...

الان دعوا سرچیه میشه کامل توضیح بدی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی عزیزم تونستی بچه رو بگیری به سلامتی؟؟؟

اره گلم ۶روز شده امروز وارد ۷مین روز میشیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

زنش باشه بحث اون موضوع جداس عزیزم اگه بخای ملاحضه خالتو بکنی اب از سرتون میگذره و اون همچنان به بی ا ...

خیلی مکار و حقه بازه واقعا می‌دونه ما ملاحظه زندگی خالم رو میکنیم هی بدتر می‌کنه من به مادرم میگم رفت و آمد نکنه خوبه به نظزت؟

فدایی داری گلِ من❤😍😙

من فداتشدم

الان دعوا سرچیه میشه کامل توضیح بدی

سر این که یه عمر مادر من همه مال و جون و ابرو را به طرفه برای اینا گذاشت الان این میگه ویلاتون رو بفروشید بدید من بدهی دارم بدم جای بدهی منم نذاشتم مادرم بده

سر این که یه عمر مادر من همه مال و جون و ابرو را به طرفه برای اینا گذاشت الان این میگه ویلاتون رو بف ...

درجه یکن؟

چقددددد پرووووووو

اره گلم ۶روز شده امروز وارد ۷مین روز میشیم

ای خداااا جانم مبارکتون باشه خوشحال شدم خوش قدم باشه براتون

الهی آشیونتون براش امن و گرم باشه😇❤

چند سالشه گلم؟

اون پسر گلت خوبه بهتره خداروشکر؟؟

ای خداااا جانم مبارکتون باشه خوشحال شدم خوش قدم باشه براتونالهی آشیونتون براش امن و گرم باشه😇❤چند س ...

۶سالشه ابجی

من فکر میکردم ۵سالشه اول 

اونم خوبه خداروشکر چی‌بگم خواهر قشنگم خدا روشو به ما نشون نمیده

خیلی مکار و حقه بازه واقعا می‌دونه ما ملاحظه زندگی خالم رو میکنیم هی بدتر می‌کنه من به مادرم میگم رف ...

اره پیشنهاد خوبیه چونکه شما معلومه ادمای خوب و ملاحضه گری هستین و نمیخاین به قول معروف بدی رو با بدی جواب بدین پس بهتره قطع رابطه کنین