2777
2789

به دوستم گفتم با پیج فیک امتحانش کنه 

بعد اونم پا داد هی داشت شوخی میکرد و سربه سرش میذاشت اولشم هی می‌پرسید آشنایی احساس میکنم میشناسمت 

یه مسئله که هست اینه که خودشو دوستاش خیلی با پیج فیک دختر همو اذیت میکنن 

و وقتی بهش گفتم هزار تا قسم می‌خورد و قسم جون مامانش که فکر کردم دوستمه و گرنه من اصلا جواب دایرکت هارو نمیدادم میخواستم اذیتش کنم و فلان

پیرینسس🎀🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که نه شوهره نه نامزد ولی هیچ وقت هیچ وقت هیچ‌کس رو‌ امتحان نکن اینو روانشناس ها میگن چون اول و آخر ضربه روحیش رو خودت میخوری که اون رو تو این موقعیت قراردادی ، تو یه صندوق سیب یه سیب کرم خورده همیشه هست ولی تا قاچ نکردی مشخص نمیشه ، کاری نکن که پشیمونی بیاره

این که نه شوهره نه نامزد ولی هیچ وقت هیچ وقت هیچ‌کس رو‌ امتحان نکن اینو روانشناس ها میگن چون اول و آ ...

عزیزم چرا امتحان نکنم؟

یعنی من به عنوان یه دختر حق ندارم بفهمم طرفم چه جور آدمیه 

ضربه بخورم بهتره تا با آدمی ازدواج کنم که توی دایرکت های دختراست

من مردی رو به عنوان پدر بچه ام انتخاب نمیکنم که توی پیوی دخترا بخنده

پیرینسس🎀🤍

کی؟ من؟چیکار گردم دقیقا؟

همینکه ب دوستت گفتی امتحانش کنه عزیزم 

الان کلی دغدغه و عصاب خوردی و استرس واسه خودت درست کردی 

ماه پست ابر نمی‌مونه اگه سک داشتی ک خیانت می‌کرده یا چیزی دیده بودی ازش این راهش نبوده فداتشم . من خودم بارها خیانت دیدم می‌دونم سخته ولی اگه از شوهرت چیزی ندیدی بیخیال شو ولی تبهیشم بکن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم چرا امتحان نکنم؟یعنی من به عنوان یه دختر حق ندارم بفهمم طرفم چه جور آدمیه ضربه بخورم بهتره تا ...

افرین کسی که تو رو دوست داره فقط حامیه فقط احترامه نه چرت میگه نه معطل می‌کنه فقط برای بدست آوردن تو تلاش می‌کنه به هر قیمتی ، و بعدشم خواستگاری میاد نه وعده نه حرف جنس ... از تو آدم اینجوری شوهر در نمیاد ، ولی بیشتر تحقیق که من میشناسم دختر تازه عروسی رو‌که به خاطر همچین کاری الان تنهاست چون اشتباه کرد و شوهرشو با دوستش بیشرفش آشنا کرد، یکم تحقیق کن ببین این روش امتحان رو اصلا هیچ روانشناسی قبول داره؟؟  

همینکه ب دوستت گفتی امتحانش کنه عزیزم الان کلی دغدغه و عصاب خوردی و استرس واسه خودت درست کردی ماه پس ...

عزیزم اعصاب خوردی بهتر اینه که نفهمم طرفم چه جور آدمیه 

من چیزی ازش‌ندیدم ولی مگه نباید مطمئن بشم طرفم در مواجه شدن با یه زن چجوری رفتار میکنه 

و واقعا فرقی نمیکنه شوهر باشه یا نامزد یا چی وقتی با توئه غلط میکنه خیانت میکنه 

بخدا فقط منتظرم مطمئن شم و یه بلایی سرش بیارم که ...

خیلی ممنون از نظرت عزیزم❤️

پیرینسس🎀🤍

افرین کسی که تو رو دوست داره فقط حامیه فقط احترامه نه چرت میگه نه معطل می‌کنه فقط برای بدست آوردن تو ...

عزیزم تمام این مواردی که بالا گفتی رو داره .

و جلو هم اومده و نامزدیم 

پیرینسس🎀🤍

عزیزم اعصاب خوردی بهتر اینه که نفهمم طرفم چه جور آدمیه من چیزی ازش‌ندیدم ولی مگه نباید مطمئن بشم طرف ...

درست میگی عزیزم کاملن حق داری . نمیدونم دید هرکسی متفاوته ب زندگی . امیدوارم بهترینهای دلت اتفاق بیفته 💚

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم تمام این مواردی که بالا گفتی رو داره .و جلو هم اومده و نامزدیم

پس خوب نشناختیش که امتحانش می‌کنی ، کسی که تو رو داره دیگه بقیه رو میخواد برای چی ، خودت به قلبت رجوع کن راه های دیگه هم هست برا شناخت این راه خوبی نیست