اولا که موقع آرایشگاه رفتن برا محضر اصلا با من یا مادرم صلاح مشورت نکرد بعد هم وقتی اومد داخل محضر اصلا با ما احوالپرسی نکرد موقع خواندن عقد هم من اومدم سفره قند بالا سرش بگیرم با کمک اون یکی زن داداشم یهو خودش و مادرش گفتن خودمون میگیریم و زن داداش خودش و دختر عمش اومدن گرفتن داداشم به من گفت تو لازم نیست وایسی مادرش هست بعد از عقد هم سریع با اینکه پدر مادرم وایستادن بودن بهش کادو بدن سریع رفت طرف پدر مادر و خواهر برادر خودش اعصابم خورد شد سعی کردم بشینم و هیچی هم نگم
از همون جمله اولت که گفتی واسه آرایشگاه با شما مشورت نکرد فهمیدم بقیه اش هر کاری کرده حق داشته مشخصه شما فامیل سمی هستید توقع دخالت بیجا دارید خوب برخورد کرد
به هر حال سر عقد باید به خانواده عروس و داماد احترام گذاشت
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
نمیدونم والا من سعی میکنم هیچی نگم اما زن داداش بزرگم زنگ زد خیلی گله کرد گفت با من هیچی این چه رفتاری بود با شما کرد من ناراحت شدم هیچی نگفتم اما خودمم ناراحت بودم آخه این داداشم خیلی دوست داشتم
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂