2777
2789
عنوان

برخوردهای بد عروس جدید موقع عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 5076 بازدید | 154 پست
نه شما دقیقا گفتی قانون پیامت هست نمیتونی عوضش بکنی که اگر حافظه ات یاری نمیکنی چون خیلی دروغ از خود ...

بابا تو کی هستی بخوام حرف عوض کنم؟من منظورم عرف بوده 

باشه بابا شما ابی سفید قرمز سبز بپوش

نه شما دقیقا گفتی قانون پیامت هست نمیتونی عوضش بکنی که اگر حافظه ات یاری نمیکنی چون خیلی دروغ از خود ...

والا شما الان ب طرز فکر ما احترام نمیذاری 

انتظار احترام نداشته باش 

اینجا اول و آخر برای ختم تیره و مشکی میپوشن ن سفید 

حالا شما میگی اینجور نی 

باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شما الان ب طرز فکر ما احترام نمیذاری انتظار احترام نداشته باش اینجا اول و آخر برای ختم تیره و م ...

من احترام نمیذارم؟ من چیکار به رنگ لباس شما دارم شما که تکلیفت معلومه مشکی میپوشی به منم ربطی نداره شما میگی نباید سفید پوشید و حتما باید مشکی و تیره پوشید شمایی که در پوشش دیگران مداخله میکنی حالا من شدم اونی که احترام نمیزاره؟ چقدر خوب بلدی همه چیزو عوض کنی به نفع خودتا🤣🤣🤣 خوبه حرفات ثبت شده اینجا وگرنه دیگه چیکار میکردی🤣🤣🤣 

نه اینجا نه در هر هیچ کجای دنیا الزامی واسه رنگ لباس عزا نیست پس نگو اینجا مشکی میپوشن حرف از خودت در نیار اینقدر حرفیم که زدی عوضش نکن

میتونی به راحتی یه سرچ راحت بکنی که تو همین ایران خودمون خیلیییی جاها واسه مراسم عزا لباس مشکی نمیپوشن بعد خجالت بکشی از گاردی که گرفتی و کمتر حرف در بیاری و مداخله گنی در پوشش و افکار دیگران و کمتر تلاش بکنی واسه حاشا کردن حرفایی که خودت زدی

دیگم نه ریپلای کن چون اصلا منطق حالیت نیست ریپلایم بکنی جوابتو نمیدم آدمی که اینقدر راحت میزته زیر حرفایی که زده اصلا ارزش نداره

کاش میشد بشی🖤💔