اولا که موقع آرایشگاه رفتن برا محضر اصلا با من یا مادرم صلاح مشورت نکرد بعد هم وقتی اومد داخل محضر اصلا با ما احوالپرسی نکرد موقع خواندن عقد هم من اومدم سفره قند بالا سرش بگیرم با کمک اون یکی زن داداشم یهو خودش و مادرش گفتن خودمون میگیریم و زن داداش خودش و دختر عمش اومدن گرفتن داداشم به من گفت تو لازم نیست وایسی مادرش هست بعد از عقد هم سریع با اینکه پدر مادرم وایستادن بودن بهش کادو بدن سریع رفت طرف پدر مادر و خواهر برادر خودش اعصابم خورد شد سعی کردم بشینم و هیچی هم نگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین میگن کسیک خوشبخت بیاد رو سر عروس داماد قند بسابه.شاید واسه همین ترجیح دادن از خانواده خودشون این کارو کنن
و اصولا واسه عقد از خانواده عروس تورو میگیرن و قند میسابن
بیخیال کم کم یخش آب میشه نشدم سگ محلش کن
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
واااه، از اینایی ک گفتی فقط اون احوالپرسی یکم بد بود وگرنه بقیش ب خودش مربوطه حتی ارایشگاه و چیزای د ...
دقیقااااا
چه ربطی داره اخه
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
از همون جمله اولت که گفتی واسه آرایشگاه با شما مشورت نکرد فهمیدم بقیه اش هر کاری کرده حق داشته مشخصه ...
موقع عقد چون هزینه آرایشگاه با خانواده داماد حتی عقد خودم با خواهر شوهرم مشورت کردم که جای خوب میشناسی سر دوتا عروس های دیگمون هم با من مشورت کردن به نظرتون خیلی عجیبه