2777
2789
عنوان

برخوردهای بد عروس جدید موقع عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 5076 بازدید | 154 پست
نمی‌دونم والا من سعی میکنم هیچی نگم اما زن داداش بزرگم زنگ زد خیلی گله کرد گفت با من هیچی این چه رفت ...

عروس بزرگتون آتیش بیار معرکه شده از الان جاری بازی در میاره...عروستون رفتارش به جز انتخاب آرایشگاه مناسب نبوده شمام باهاش رسمی رفتار کنید خودتونو سبک نکنید

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع عقد چون هزینه آرایشگاه با خانواده داماد حتی عقد خودم با خواهر شوهرم مشورت کردم که جای خوب می‌شن ...

با داماده یا خانواده داماد؟

اون گذشت دیگه الان هر کسی خودش بهتر میفهمه کجا رو انتخاب کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مشخصه بهشون اجازه داده بشه خیلی توقع میکنن از عروساونم داره رابطه رو سرد میکنه

بابا بس کنید

همه جا خانواده شوهر ظالم و عروس مظلوم نیست

خیلی جاها همه سرشون تو زندگی خودشونه ،یه احترام خشک و خالی واجبه

ولی عروس تنش میخواره از اول دنبال قطع رابطه است

علف مال کسی دیگه بز کس دیگه شیرینی مال کس دیگه ول کن بابا خواهرشوهر بازی در نیار بعدا تو بد میشی

خخواهر مادر و فامیل عروس مشکل نداره بمونن خواهرشوهر فقط مشکل داره 

خدا به داد همه برسه با این طرز تفکر 

تجربه با اینجور ادما رو داشتیم عاقبتش بخیر نشد چون از اول رفتارشون این بود کم کم پسره ازش سرد شد. این تازه اولشه اینحوره وای به حال بعدش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بابا بس کنیدهمه جا خانواده شوهر ظالم و عروس مظلوم نیستخیلی جاها همه سرشون تو زندگی خودشونه ،یه احترا ...

والا دیگه این عین دخالته

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمی‌دونم والا من سعی میکنم هیچی نگم اما زن داداش بزرگم زنگ زد خیلی گله کرد گفت با من هیچی این چه رفت ...

اوه جاری خانم سریع دست به کار شده یه چیزی بگم بابت رفتاراش اصلا بهش حق نمیدم ولی این مسایل موفع جشن و مراسمات پیش میاد هرکسی میخواد خانواده خودش رو مهمتر جلوه بده که کلا رفتار خزیه ولی عکس العمل الان شما خیلی خیلی تو رفتار برادرتون و همسرش با شما بعد ازدواجش تاثیر میذاره بهتره سعی کنید نذارید بقیه موش بدوونند خودتون با ارامش حلش کنید و کسی رو دخالت ندید و خیلی هیجانی برخورد نکنید بذارید به حساب بی تجربگی و خامی جفتشون

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این سایت همه طرف عروسارو میگیرن 

کاملا حق داری این بنده خدا فازش زیاد معلوم نیس بزار پای بیشعوریش حالا بعضیا میگن دوری و دوستی 

ولی دوری و دوستی انگار کلا اشتبا متوجه شدن  

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

مگه نمیدونی خانواده پسر تو محضر داماد رو تحویل عروس میدن و سلام نامه تمام، امیدوارم مادرت خوب امانت داری کرده باشه شوهرش دختر خانم رو صحیح و سالم تحویل عروس و فک و فامیلش داده باشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…