2777
2789

دلم خیلی گرفته😔

چرا برای خیلیا با همون خواستگارای اول و دومشون جور میشه

و برای خیلیا سن ازدواجشونم میگذره و تموم میشه جور نمیشه😔

روزای سختیو دارم میگذرونم

خیلی ناامیدم از خدا😔😔😔

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جور نمیشه؟باید مشکل رو حل کنی به هر حال یه راه حلی باید باشه

هر کی میاد یه مشکلی داره یا یه مشکلی پیش میاد که نمیشه

زیاد خوندم

چقدر خوندی؟

من ۴۰ روز خوندم خواستگار اومد ولی دلخواهم نبود

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
زیاد خوندم

عزیزم همه چیو امتحان کن نمیگم همه چیز ازدواجه ولی وقتی گرهی تو زندگی هست نشانه طلسمه برای رفع طلسم هر دعایی رو امتحان کن مثلا اعتکاف برو نمازو اول وقت کن نذر کن و .... بالاخره یکی از اینا گره زندگیتو باز میکنه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
۴۰ جمعه خوندم

یکی از کاربرا میگفت حتی شده تا یکسال بخونین بالاخره میشه

منم خیلی ختما گرفتم ولی تنها چیزی که باعث شده خواستگار جدی بیاد همین نماز بود

مثلا سوره طاها میخوندم خواستگارای الکی میومد

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
عزیزم همه چیو امتحان کن نمیگم همه چیز ازدواجه ولی وقتی گرهی تو زندگی هست نشانه طلسمه برای رفع طلسم ه ...

یک سال نماز شب خوندم

۳ بار چله حق شناس

کلی چله سوره های قرآنی

برای طلسم ۷۰ روز صوتی سوره بقره رو گوش دادم

ولی هیچ اثر نکرد😔

از رحمت خدا ناامید نشو به امام رضا متوسل شو روزی 8بار براش زیارت عاشورا بخون از شنبه تا 4ش هر هفته ت ...

هر توسلی کردم جواب نگرفتم

از رحمت خدا ناامید نشو به امام رضا متوسل شو روزی 8بار براش زیارت عاشورا بخون از شنبه تا 4ش هر هفته ت ...

مجربه؟ نتیجه دیدن ازش؟