2777
2789
عنوان

رشته حقوق بهتره یا فرهنگیان

134 بازدید | 15 پست

من با این که دارم میرم دوازدهم هنوز گیجم

مطمعنم اگر هدف داشته باشم بهتر برا کنکور میخونم 

اگر از این رشته ها هستید راجبش توضیح بدید لطفا مرسی

از اشناهاتون کسی رو می‌شناسید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدوم بدی ها و خوبی هایی دارن

فرهنگیان زودتر به درآمد میرسی و خیالت بابت امنیت شغلی که داری راحته

در مقابل حقوق دیرتر به درآمد میرسی و برای بدست آوردن شغل و جایگاه خیلی باید تلاش کنی ولی اگه بدست بیاری درآمد خیلی بالاتری داری

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بنظرم حقوق

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

سلام من حقوق خوندم و چهارساله وکیلم میخوام با قاطعیت بگم که حقوق واقعا عالیه و پر درامد

چقد سخت بود براتون که به جایی برسید؟ 

از اولش با علاقه رفتید این رشته یا علاقه ایجاد شد؟ 

سلام عزیزم

امیدوارم حال دلت عااالی باشه 

من خودم تازه امسال کنکور دادم 

ببین به نظرم از اول به رشته ای ک میخای بری زیاد فکر نکن ببین نمیگم فکر نکن میگم زیاااد فکر نکن چون بعدا ممکنه یک سری مشکلات پیش بیاد و نتونی به اون رشته مورد علاقت برسی و ضربه ببینی الان هدفت رو بزار روی رتبه مثلا بگو هدفم اینه رتبم دو رقمی بشه 

من خودم عااااشق رشته حقوق بودم و هستم ولی کنکور دادم و فرهنگیان قبول شدم با اینکه هیچی براش نخونده بودم و صرفا با تراز کنکورم تونسته بودم مجاز بشم ولی خب قبول شدم و بعدش انققددد فشاراطرافیان روم زیاد شد و شرایط فرق کرد ک مجبور شدم از علاقم بگذرم از چیزی ک دوسالللل به خاطرش زحمت کشیده بودم اونم با رتبه ۱۰۰ و الان کلی ضربه روحی خوردم 

این صرفا ی تجربه بود که خواستم در اختیارت بزارم باز هم تصمیم با خودته 

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم و ارزوی بهترین هارو برات دارم 

سوالی چیزی هم داشتی من درخدمتم❤

چقد سخت بود براتون که به جایی برسید؟ از اولش با علاقه رفتید این رشته یا علاقه ایجاد شد؟

من واقعا به حقوق علاقه داشتم و تلاش کردم و تو ازمون وکالت شرکت کردم و خداروشکر قبول شدم و الان که وکیلم کلی وضعیت مالی  خوب و عالی دارم و خداروشکر شان و منزلت اجتماعی هم داره

سلام عزیزمامیدوارم حال دلت عااالی باشه من خودم تازه امسال کنکور دادم ببین به نظرم از اول به رشته ای ...

الان نمی‌تونید از فرهنگیان انصراف بدید درسته؟ 

شما که فرهنگیان هستید خیلی گیر بهتون میدن؟ 

راسته که آدمو تحت نظر میگیرن؟ 

الان نمی‌تونید از فرهنگیان انصراف بدید درسته؟ شما که فرهنگیان هستید خیلی گیر بهتون میدن؟ راسته که آد ...

نه عزیزم سه روز مهلت دادن ولی انصراف ندادم 

من هنوز وارد دانشگاه نشدم ولی روز مصاحبه همه چادر داشتن 

البته من خودم چادریم این موضوع برام مشکلی بوجود نیاورد 

و اینکه نه اونقدر ک همه میگن سختگیری نداره دانشجو معلم هایی ک میومدن مدرسمون کلی ارایش داشتن و با مانتو شلوار بودن چادر هم نداشتن

نه عزیزم سه روز مهلت دادن ولی انصراف ندادم من هنوز وارد دانشگاه نشدم ولی روز مصاحبه همه چادر داشتن ا ...

منم به شدت گیجم به معلمی علاقه دارم ولی اطرافیان میگن حقوقش کمه برادرم رفته حقوق بهم میگه بیا حقوق 

میترسم برم حقوق به نتیجه ای نرسم