2777
2789
دلم کلوچه میخواد.😢😢😋😋😋😋😋

سلام علیکم ستاره سهیل😁😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ای جانم کنار خانواده خوش بگذره بهت عزیزم دلی هم شمالی بهتر از شما نباشه خیلی خانوم مهربون و با شخصیت ...

😍😍😍ممنون فدات شم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم کلوچه میخواد.😢😢😋😋😋😋😋

کلوچه فومن به به 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
😍😍😍ممنون فدات شم

خدانکنه عزیزم😙😙

سلام علیکم ستاره سهیل😁😁

سلام عزیزم.😘😘😘سخت مشغول کارم.تو یه هفته اخیر مجموعا ۲۰ ساعت هم نخوابیدم.😖

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
😂😂قولوپ قولوپ قولوپ

نوشیدم  انقددد با اعتقاد نوشیدم انگار خدا منتظره من بنوشم انتقال بده بهت  رسید؟  دو لیوان نوشیدم اولے رو برا خودم میخواستم یهو یاد امام حسین افتادم اولے رو بجا شما نوشیدم دومے رو برا خودم  یه سیب هم پوست کندم دارم میخورم

ناراحت نباش عزیزم فقط بسپار به خدا و بهش اعتماد کن از ته قلبت خدا خودش جوری کمک میکنه ک نمیفهمیم کی ...

ینی نمیخواد منـ کاری کنم؟؟

💎چاییم ک سرد بشه رودورمیریزم...حالا فک کن هرچقدخودتو بگیری جذاب تری💎پناهم
من عاشق لاهیجانی ها هستم و شهر لاهیجان  یه روستا هست میایم شمال اونجا خونه میگیریم عالیه

😙 تشریف اوردی بیا ی کلبه درویشی هستا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

جانم😍😍😍بی تعارف ادرس بده واست پست کنم

قربون محبتت عزیزم.مرسی😘

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سلام عزیزم.😘😘😘سخت مشغول کارم.تو یه هفته اخیر مجموعا ۲۰ ساعت هم نخوابیدم.😖

پس خسته نباشی حسابی عزیزم سعی کن حالا که خوابت کم پروتئین و ویتامین زیاد مصرف کنی که بیمار نشی ساعت استراحت بیشتر کن عزیزم ان شاالله نتیجه سخت کوشیت به بهترین نحو بگیری😚😍

پس خسته نباشی حسابی عزیزم سعی کن حالا که خوابت کم پروتئین و ویتامین زیاد مصرف کنی که بیمار نشی ساعت ...

مرسی باران جونم.چشم.ممنونم.😘😙😙😙😙