2777
2789
عنوان

احیای موی فر

159 بازدید | 8 پست

سلام 

من موهام فر هست ریزش مو هم دارم موخوره و خشکی مو و شوره مو

میخواستم فردا برم ارایشگاه موهام و احیا بکنم ولی نمیخوام از روش های صافی و کراتینه استفاده بکنم میخوام حالت طبیعی فر بودنش باشه فقط ابرسانی بشه و مشکل موخوره و خشکی و... حل بشه کاری پیشنهای دارین؟چی بگم بهش دقیق بهتره..

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم احیا موی فر انجام دادم بد نبود یه کرم موی کنتو هم خریدم

چی گفتی بهشون دقیقا چیکارا کردنن میشه اگه امکانش هست برام توضیح بدی؟موهات بعد احیا فر بود یا صاف شد کلا مثل کراتین؟

چی گفتی بهشون دقیقا چیکارا کردنن میشه اگه امکانش هست برام توضیح بدی؟موهات بعد احیا فر بود یا صاف شد ...

یه موادایی زد که بیشتر انواع روغن ها بود با یه مواد کرمی قاطی کرد بعد بیگودی پیچید

در کل موی فر رو باید دائم بهش رسیدگی کرد بعد از حموم باید روتین موی فر انجام بدی تا فر ها خوشگل بشن

منم خودم دوست نداشتم کراتین کنم چون وقتی موی جدید در میاد خیلی ضایع میشه

حالا یا میتونی بوتاکس کنی یا احیای فر در کل هر دو ماندگاری کمی دارن اما بوتاکس شاید ماندگاریش بهتر باشه 

یه موادایی زد که بیشتر انواع روغن ها بود با یه مواد کرمی قاطی کرد بعد بیگودی پیچید در کل موی فر رو ب ...

اهاان این کاری ک کردی  احیای مو بوده درسته؟

اها باشه خیلی ممنونم از راهنماییت لطف کردی