2777
2789

امروز پسرم با ماشین شوهرم رفته یه دور بزنه تو خیابانون خیلییی خلوت  اومذ تقاطع را دور بزنه یه خانمی ماشینش پارک کرده سر تقاطع یه کوچولو خورده ب سپر سپرش اندازه یه وجب شکسته بود بلکم کمتر خانمه هم نبوده اصلا پسرم یساعت نشسته تا صاحب ماشین بیاد خلاصه این خانمه باشگاه بود و میاد و با پسرم حرف میزنه اینااااا کلا ب کنار .....پسر زنگ زد خودمم رفتم با خانمه حرف زدم کارت ماشین دادم .....قضیه اینه ک این خانمه ک خوذش خیلی محترم بود یه دوست پاچپاره داشت ک دمودق موش میدوند میگفت زنگ بزنید 110حالا منم از همه جا بیخبرم فکر میکردم خاهرش یا مادرش خلاصه من بازهم دندون روی جیگرم میذاشتم هرچی این دوستش حرف میزد هیچی نمیگفتم من با خانمه توافق کردم ادرس دادم و فهمیدم اونم خونش یه کوچه پایین تره خونه ما را افتادیم اومدیم دیدیم زن با ماشین پشت سرمونه اون دوستش باز سرشو از شیشه ماشین اورده بیرون میگه واحد چندین و از این چرتو پرتا 

از صاحب ماشین پرسیدم این مادرت گفت نه دوستمه دیگه طاقت نیاوردم گفتم خانم ب شما هیچ ربطی نداره من طرف حسابم یکی دیگه است ب شما چه ربطی داره وای زن چقد پاچ پاره بود شروع کرد زر زر کردن که پسرم نذاشت منو کرد تو پارکینگ ....بخدا اعصاب از تصادف و خسارتو اینا خرد نیست فقط اون زن اعصابمو داغون کرد ک هیچکاره بود خدا ازش نگذره بحق علی 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین نکن دیگهحالا اونم عصبی بوده بیخیالخدا رو شکر که طوری نشده

مساله اینجا نه انتهای پیاز بوده نه ابتداش 

برای چی دخالت میکرده آخه که حرف بشنوه

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

نفرین نکن دیگهحالا اونم عصبی بوده بیخیالخدا رو شکر که طوری نشده

اخه اصلا ب اون ارتباطی نداشت هم باشگاهیش بود ....میدونی چقد اعتماد بنفس پسرمو داغون کرد

مساله اینجا نه انتهای پیاز بوده نه ابتداش برای چی دخالت میکرده آخه که حرف بشنوه

افرین منم حرفم اینه دقیقا خود صاحب ماشین با من حرف زد ب توافق رسیدم اون شده کاسه داغتر از آش

مساله اینجا نه انتهای پیاز بوده نه ابتداش برای چی دخالت میکرده آخه که حرف بشنوه

افرین منم حرفم اینه دقیقا خود صاحب ماشین با من حرف زد ب توافق رسیدم اون شده کاسه داغتر از آش

متوجه شدم و کاملا حق دارید عصبی باشید 

ولی میتونستید بجای کل کل یه نیشنخد بزنید و بگید تو کاری که بهتون ربطی نداره دخالت نکن خانم بزرگ جان 😅اینطوری بهتر بود 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

یه آدم آویزون بوده 😂دیده اون ماشین داره چسبیده بهش به قول شما انقدر تفاوت سنی داشتن که شما میگی فکر ...

انقذ بدمممم اومد ازش حالم ازش بهم خورد 

متوجه شدم و کاملا حق دارید عصبی باشید ولی میتونستید بجای کل کل یه نیشنخد بزنید و بگید تو کاری که بهت ...

خیلی تحمل کردم اجی خیلیییی بعدا فهمیدم فقط هم باشگاهیش دقو دلیمو خالی کردم