2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی ندارم امیدوارم به زودی درمان بشن

بهتره درابطه با این موضوع به این مهمی با متخصصان تین زمینه مشورت کنی 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ان شاءالله خوب بشن عزیزممیشه بگی چ علایمی داشتن از کجا فهمیدین؟

والا ما از شهریوره درگیریم ۴ بار نمونه برداری شد تازه به تشخیص رسیدن...

اولش با گردن درد شدید شروع شد ام‌آرآی داد گفتن دیسکه 

دوماه بعد شب خوابید صبح بیدار شد گفت گردنم خیلی خشک شده جوری که میلیمتری تکون نمیتونست بده دردش میگرفت ، همزمان لنفاوی گردنش یکم متورم شد

نمونه برداری کردن گفتن عفونت والتهابه چیزی نیس ولی همچنان گردن درد و داشت و ما هی میرفتیم فیزیوتراپی 

شب عید باز اونسمت گردنش لنفاوی جدید زد ، گردن دردش شدید شد به حدی که نمیتونست نه بشینه نه غذابخوره نه حرف بزنه ، دستش بی حس شده بود

تو ام‌آرآی مشخص شد توده زده مهره‌های گردن رو تخریب کرده و نزدیک نخاعه!

گردنش و عمل کردن 

همچنان مامان علائم بی اشتهایی و خستگی بیش از حد هم داشت

بعدازعملش کلا اشتهاش قطع شد و دیگه تاالان هیچی نتونست بخوره

حدودا ۲۰ کیلو کم کرد...

اطلاعی ندارم امیدوارم به زودی درمان بشنبهتره درابطه با این موضوع به این مهمی با متخصصان تین زمینه مش ...

اونکه بله

ولی خب بازهم صحبت با کسایی که تجربه ای داشتن تو این زمینه هم کمک میکنه

حتماً حتماً به زور ببریدش

خیلی لجبازه..چهار سال پیش سرفه هاش شدید شد و بردیمش سی تی قفسه سینه که ریه ها سالم بود ولی لنف نود سیزده میلی تو مدیاستن داشت..سال بعدش باز سی تی رو تکرار کردیم که نتیجه همون بود و توی گردن و سوپراکلاویکولار هم لنف نود بزرگ داشت..سرفه هاش متغییره بعضی وقتا نداره بعضی وقتا کم و زیاد..کاهش وزن داره و ایکتیوز..علایم مادر شما چی بود و چطور متوجه شدین 

گلم من در پست خودم که سوال کرده بودید بهتون جواب دادم مادر منم همینو داره اما توده متورم نداره برای مادرم نمونه برداری مغز استخوان انجام شد و فهمیدیم و خیلی این بیماری خوبه چون تنبله و علاقه ای به رشد نداره خیلی کند رشد می‌کنه و در صورت پاسخ خوب یه شیمی درمانی احتمال طول عمر بیمار بالاست سعی کنید داروهای شیمی درمانی رو خارجی تهیه کنید از تهران داروخانه ۱۲ فروردین ارتش 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

گلم من در پست خودم که سوال کرده بودید بهتون جواب دادم مادر منم همینو داره اما توده متورم نداره برای ...

بله درسته داروهاش خارجیه ،یعنی دکترش خیلی اصرارداشت که حتما باید خارجی باشه

خداروشکر هم عوارض انچنانی نداشت براش

عجیبه مادرمن مغزاستخوان داد منفی بود ولی تو نمونه از خودبافت مثبت شد