2777
2789
عنوان

دوستانی که مجردن

846 بازدید | 111 پست

سلام به دوستان مجرد

برنامه تون واسه آینده چیه؟

در حال حاضر مشغول به کار یا تحصیل هستید ؟

از وضعیتتون راضی هستید ؟

چه اهدافی دارید و به کدوم هاش رسیدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بر شما

برنامهه برای آینده ۱ درسم ۲ شغلم ۳ یادگرفتن دو تا رشته ی هنری که علاقه دارم ۴ کتابایی که دوست دارم بخونم

در حال حاضر مشغول به تحصیلم و یه جورایی هم شغل

ای شکر خدا

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد

والا من پزشکی میخونم ولی خیلی دوره اش طولانیههه تو این مدت تو فکر اینم که یه درسی چیزی یا مشاوره تحصیلی بدم حداقل خرج خودمو دربیارم چون کووو تا من بخوام برم سر کار.... بیچاره مامان بابام همش دارن برا من خرج میکنن خرجم بالا رفته این روزا😑😑😑

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)
سلام یاسمن هسدم یه مجرد😁پشت کنکورم و سال دیگ میرم دانشگا ایشالا😆

عه !

من فکر میکردم ۲۳ ۴ باشی یاسی 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

من ك الان دانشجوام 

ولي دوس دارم بعدبرم سركارباپولي ك دربيارم برم مسافرتواينابعداگ واقعانميشه گمشدم پيدابشه ازدواج كنم بااونم چيزاي جديدوتجربه كنم ومسافرت برموخوش باشيم مخخصوصاطبيعت گردي بعععدعمريم ي دونه بچه بيارم بزرگش كنم😍

اگرم پيدانشه سينگل فوراور بهتره😃

لیسانسم رو گرفتم به طور دائم شاغل نیستم اما با یه شرکت و آموزشگاه همکاری میکنم

به صورت پروژه ای و چند ساعت آموزش تو هفته

از وضعیتم خیلی راضی نیستم دوست داشتم دغدغه های بیشتری داشتم موفق تر بودم 

فعلا هدفم ادامه تحصیله دوست داشتم مهاجرت کنم امکانشو ندارم😕