2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43129 بازدید | 388 پست
ببین اخه من حتی لباس پوشیده خریدم بهشم گفتم بعد گفت اصن نمیشه چون یه سری از فامیل مجردن ‌دوست دختر د ...

حرفاش خیلیییی الکی بوده گلم 

همسرت دیروز به شما گفته میره و شما باید همون موقع میگفتی اگه رفتی منم پشت سرت خواهم آمد حالا خود دانی 

اصلا به شما ربط نداره با حضور شما کی معذب میشه کی نمیشه 

شما دعوت شده بودی و خیلی عادی بود رفتنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه ایشون باید خودش تشخیص بده دقیقا چرا شوهرش میگه نیا و بهش بفهمونه نمیتونه تو این موارد تا ...

گلم استارتر اگه قدرت زیاد داشت شوهرش جرات نمی‌کرد تنها بلند بشه بره که🤦

حتی میگه من جایی برم نیک ساعت دیر کنم دعوا راه میندازه پس قدرت همچین کاریو بعیده داشته باشه

اپرا جان نمیدونم یعنی نمیشه کامل توضیح بدم اینجا ولی به طور خلاصه بعد از چندین بار جلسه زوج درمانی ف ...

خب تو تغییر کن عزیز من تو قدرتتو نشون بده 

اگه نمیتونی بله قربان گوش باشی حد و مرز رو مشخص کن 

اما نه با قهر و دوری با جدیت و حرف های خودت نه هیچ واسطه ای

حرفاش خیلیییی الکی بوده گلم همسرت دیروز به شما گفته میره و شما باید همون موقع میگفتی اگه رفتی منم پش ...

من اصلا دوست دختر برادرش رو‌ندیدم تا حالا مهمونی هم همین دختر خانوم گرفته بود کلا جمع جدیدی بودن واسه من 

اره اومد و خیلی گرم و با خنده بهم سلام کرده و دستش و دراز کرد بهم دست بده بلند شدم اومدم تو پزیرایی ...

خب ببین میدونه تو کاری نمیکنی حتی ادای شرمنده بودن یا پشمونی هم در نمیاره لا اقل 

خدایا من حرصم گرفته 😡

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گلم استارتر اگه قدرت زیاد داشت شوهرش جرات نمی‌کرد تنها بلند بشه بره که🤦حتی میگه من جایی برم نیک ساع ...

خب همین دیگه یا باید جدی بشه قدی بشه یا هیچی همینطور ادامه بده باب میل شوهره

اره اومد و خیلی گرم و با خنده بهم سلام کرده و دستش و دراز کرد بهم دست بده بلند شدم اومدم تو پزیرایی ...

چرا حداقل حرف دلتو نمیزنی نه توضیحی نه بحثی نه عذر خواهی از طرف اون ...

من اصلا دوست دختر برادرش رو‌ندیدم تا حالا مهمونی هم همین دختر خانوم گرفته بود کلا جمع جدیدی بودن واس ...

خب ندیده باشی مگه چی میشه؟؟؟؟

من از اینجور مهمانی ها زیاد رفتم عزیزم 

فکر کن حتی تولد دوست دختر برادر زن داییم هم رفتم😁

من اگه بودم رفتارم باهاش عادی بود یکم البته سرسنگین فرداش با دوستام میرفتم بیرون تا دیر وقت یه پیامم بهش میدادم میگفتم بیرونم با دوستام برمیگردم هر وقت خریدم تموم شد میزاشتم رو حالت پرواز ک پیام بهش نرسه 

بعد میرفتم قشنگ تا 11،12 بیرون بعدم میرفتم خونه اگه نگران و ناراحت بود و دعوا کرد پیامو نشون میدادم میگفتم بهت پیام دادم اگه گقت بهم نرسیده میگفتم من چک نکردم بهت رسیده یا نه بعدم مگه تو نظرات من برات مهمه وقتی میگم نرو پا میشی میری من تازه چون میدونستم نگران میشی پیام فرستادم وگرنه ازت خیلی دلخورم من چون هنوز برات احترام قائلم پیام دادم که اونم میگی بهت نرسیده ولی تو احترام منو نگه نداشتی و به نظرم اهمیت ندادی